Notes de premsa

València es prepara per a albergar el Campionat d’Espanya de Gimnàstica Artística

 • , ,

La setmana que ve València acollirà el Campionat d’Espanya de gimnàstica artística. Entre els dies 15 i 21 de juliol el Pavelló Municipal de la Font de Sant Lluís albergarà esta competició d’àmbit nacional que reunix els millors gimnastes de totes les categories. Es tracta de la segona ocasió en què la nostra ciutat és seu d’un campionat d’Espanya de gimnàstica artística, ja que el passat any 2011, quan València va ser Capital Europea de l’Esport, el pavelló Municipal de El Cabanyal ja va acollir el Campionat d’Espanya individual de gimnàstica artística masculina. El bon sabor de boca que va deixar entre esportistes, aficionats, federació i món de la gimnàstica en general ha propiciat que, de nou, torne a apostar-se per la capital del Túria.

Enguany esta cita ineludible de la gimnàstica espanyola compta amb diverses novetats. Per primera vegada en la història s’unificaran les dos especialitats gimnàstiques: la masculina i la femenina. A més, també se celebrarà el Campionat Nacional Base de Gimnàstica Artística Femenina (GAF). Una oportunitat incomparable de disfrutar i testear la bona salut de què gaudix este esport a Espanya.

Campeonato de España individual de gimnasia artística masculina

Campeonato de España individual de gimnasia artística masculina

Un altre dels atractius d’esta competició serà el podium que s’utilitzarà, ja que només hi ha dos en tot el món, i de fet arribarà directament procedent dels Jocs del Mediterrani. Un equipament de què disposen només les competicions internacionals de primer nivell.

Més de 1.500 gimnastes competiran en la pista central del pavelló Municipal de la Font de Sant Lluïu. Una cita que reunirà a més de 300 tècnics, 44 jutges i 36 delegats durant tota una setmana en la nostra ciutat. Este esdeveniment està organitzat per la Reial Federació Espanyola de Gimnàstica junt amb el Club Antares de Gimnàstica Artística Masculina de València en col·laboració amb la Fundació Esportiva Municipal de l’Ajuntament de València i participa també la Federació Valenciana de Gimnàstica.

Finalment, està previst que dimecres que ve dia 10 de juliol se celebre la presentació oficial de l’esmentat campionat en la sala de premsa del Complex Esportiu Cultural Petxina amb la presència del president de la Federació Espanyola de Gimnàstica, l’exgimnasta Jesús Carballo.

Web del Campionat d’Espanya de Gimnàstica Artística.