Notícies

València recupera el millor tennis amb la Copa Faulcombridge i l’Open Ciutat de València

 • 

Hui ha tingut lloc la presentació de la Copa Faulcombridge i de l’Open Ciutat de València que es celebraran a la ciutat de València del 20 al 27 de novembre en les instal·lacions del Club de Tennis València. A l’acte han assistit el diputat de Joventut i Esports, Andrés Campos; el regidor d’Esports de l’Ajuntament de València, Javier Mateo; la directora de l’Open Ciutat de València, Ana Salas i el director Copa Faulcombridge, Pablo Andújar. A més, l’acte també ha comptat amb la presència de l’extenista professional i director de l’equip espanyol de la Copa Davis, David Ferrer i dels jugadors de l’equip absolut del Club de Tennis València, Ángela Fita i Carlos Taberner.

La Copa Faulcombridge torna en el mes de novembre després de 20 anys d’última edició. Aquest torneig de terra batuda estarà emmarcat dins ATP Challenger 90 i comptarà amb la participació de 32 jugadors en individuals i 16 en parelles. Per part seua, l’Open Ciutat de València, torneig internacional de tennis femení que correspon al circuit ITF Professional, celebra la seua sisena edició amb 32 jugadores en la modalitat individual i de 16 en dobles de més de 20 nacionalitats.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de València, Javier Mateo, ha destacat que “València tornarà a ser l’epicentre del tennis internacional, i ja sembla que ens estem acostumant a això. M’agradaria agrair al centenari club de tennis, a Pablo Andújar, a Ana Salas, i a tots els que fan possible que aquest torneig històric es recupere per a la ciutat en les seues dues categories”.

La Copa Faulcombridge és una competició creada pel Club de Tennis València en 1933 i que es va disputar a la ciutat durant més de mig segle. Al llarg de la seua història en aquest esdeveniment van participar llegendes del tennis espanyol com Manolo Santana, Andrés Gimeno o Manuel Orantes, fins que en 2002 es va celebrar la seua última edició amb la victòria de David Ferrer.

Ara sota la direcció d’Ana Salas i Pablo Andújar i a la col·laboració de diferents entitats com l’Ajuntament de València i Fundació Esportiva Municipal de València, la Generalitat Valenciana o la Diputació de València, la ciutat recupera aquest esdeveniment on es tornarà a reunir el millor tennis internacional.