Notes de premsa

València presenta A300w VLC 113: triatló de Media Distància que serà Campionat d’Espanya en 2015

 • ,

València tindrà en 2015 un triatló de Media Distància: A300w VLC 113. La cita, prevista per al 28 de juny, serà al mateix temps Campionat d’Espanya de Triatló de Media Distància segons va confirmar la Federació Espanyola de Triatló en el seu calendari oficial.

El A300w VLC 113 és la suma dels tres segments de 1.900 metres de natació, 90 quilòmetres de ciclisme i 21,09 quilòmetres de carrera de peu, que en total són els 113 quilòmetres que anomenen la prova. Es recupera l’entorn original on es feia el Triatló de València, per això la natació es farà en la platja del Cabanyal, en la zona de Les Arenes. El circuit de ciclisme serà a dos voltes per la zona nord de la ciutat fins a la Serra Calderona i la carrera a peu passarà pel passeig Marítim i la Marina Reial.

Cartel de la prueba.

Cartel de la prueba.

Cristóbal Grau; Regidor Delegat i president de la FDM; Ximo Rubert; responsable de A300w; i Rafael Redondo; president de la FTCV; han presentat l’esdeveniment esportiu, que tindrà lloc el pròxim 28 de juny. Cristóbal Grau va voler donar la benvinguda a un dels esdeveniments triatléticos més importants de l’any pròxim i “agrair la confiança en la nostra ciutat per a dur a terme a València una prova tan ambiciosa“, sentint-se satisfet per la confiança depositada a València per la Federació Espanyola de Triatló a l’atorgar l’organització d’este Campionat d’Espanya a A300w i la Federació Valenciana de Triatló, que compten amb el suport de l’Ajuntament de València, Fundació Esportiva Municipal, Diputació i Generalitat Valenciana.

Rafael Redondo, en representació de la Federació espanyola de Triatló,ha assegurat estar orgullós de situar esta prova a València, ja que per l’emplaçament i atractiu té moltes garanties d’èxit. A més, ha destacat la importància per a la ciutat, ja que acollirà esportistes nacionals i internacionals, el que garantix una ocupació hotelera i servicis molt beneficiosos per al sector turístic. Finalment ha presentat a A300w, l’organitzador d’este VLC 113, que ve emparat per la seua àmplia experiència en l’organització de proves com són el famós Triatló Elx Arenales 113, el més nombrós quant a proves independents, Duatlón Orihuela LD Cpto. D’Espanya, èxit de participació i organitzatiu, Banyeres 90.0, prova molt tècnica i famosa per la seua peculiaritat, i finalment el Circuit No Drafting Series, que es compon de multitud de proves nacionals que compartixen la normativa de “no anar a roda” d’altres participants.

Ximo Rubert ha presentat este ambiciós projecte com un triatló de media distància amb capacitat per a 800 participants, a qui acudiran esportistes d’elevat nivell esportiu per ser Cpto. D’Espanya, i que atorgarà el titule als campions nacionals i quantiosos premis econòmics. Però el més important en esta prova és la SEGURETAT; duent a terme circuits molt tècnics que estaran supervisats per guàrdia civil de tràfic, policia, protecció civil i un quantiós nombre de voluntaris; EL RESPECTE als participants i als usuaris habituals de les zones on es desenrotllarà la competició, i L’ESPECTACLE esportiu que albergarà a causa de la qualitat dels competidors i espais on té lloc.

Ximo ha volgut destacar que “no és una prova popular” per l’exigència dels circuits i el nivell de participants, i que hi haurà una exigència en els temps de tall per a evitar molèsties innecessàries a la ciutadania i habituals usuaris de les platges valencianes.

Els escenaris ideals en què es desenrotllarà la prova, la qualitat d’organització que oferix A300w en totes les seues proves junt amb els excel·lents servicis al participant i l’important volum de triatletes valencians que demanden una prova en la ciutat de València fan preveure que este A300w VLC 113 serà un èxit.

Segmento de natación.

Segmento de natación.

Segmento de ciclismo.

Segmento de ciclismo.

Segmento de carrera a pie.

Segmento de carrera a pie.

Més info en la web oficial Valencia113.com