Notícies

València pedaleja amb força en el XVII Dia de la Bicicleta

 • ,

València pedaleja fort en una nova edició del Dia de la Bicicleta. Esta cita anual, organitzada pel Bici-Club València, amb la col·laboració de la Fundació Esportiva Municipal, va reunir en el matí del diumenge a 15.000 bicicletes, segons les dades de l’organització, per a completar un recorregut no competitiu des del Passeig de l’Albereda fins a la Marina Reial i tornada de nou a l’Albereda en l’edició número 17 d’esta jornada festiva amb la bici com a protagonista.

dia de la bicicleta, valencia dia de la bici, dia de la bici valencia

Deporte y diversión sobre ruedas.

En esta cita ciclista que reunix famílies senceres, amants de la bici de qualsevol nivell i condició, va permetre als participants disfrutar d’un matí d’esport en este recorregut controlat de 10.000 metres que va permetre inaugurar un nou passeig en la Marina Reial Joan Carles I, enfront de les bases nord, que allibera el frontal de la dàrsena històrica per al gaudi vianants i ciclistes.

Altres organitzacions municipals com EMT i Metrovalencia també s’han sumat a la celebració del Dia de la Bicicleta, contribuint a una altra gran matí d’esport saludable en la ciutat de València.

El Dia de la Bicicleta a València 2013 va servir també per a col·laborar amb UNICEF en una campanya de vacunació de xiquets contra el poliomielitis, una acció solidària que va posar la guinda a un complet i atractiu matí d’esport en la nostra ciutat.

dia de la bicicleta, valencia dia de la bici, dia de la bici valencia

Una jornada multitudinaria.

Fotos: José Royo.