Notes de premsa

València organitza el primer Campionat Nacional de ‘Street Workout’

 • , ,

València organitzarà el primer Campionat Nacional de ‘Street Workout’, sent la nostra ciutat una de les nou parades en tota Espanya. Esta competició amb diverses proves a realitzar serà el 16 de maig, a les 15 hores en un nou parc instal·lat per l’Ajuntament de València i empresa Spartans Barz de Barcelona, junt al Pont de Fusta.

Les proves de freestyle consistiran en la demostració de les habilitats de l’esportista tant en una barra, com una paral·lela o en el sòl en menys de 2 minuts. La prova de tensió la guanyarà l’esportista que més temps sume aguantant les posicions de planche straddle, front lever i human flag. En la prova de resistència, els competidors hauran de realitzar el màxim nombre de repeticions en muscle up, push up, dips i pistol squats. I finalment, en la prova de pes, els esportistes es classificaran, realitzant el nombre més gran de repeticions en dips i pull ups amb 32kg.

Street WorkOut

Street WorkOut

Hi haurà 32 participants en les proves de freestyle i participants Sub 18 que vindran de diferents ciutats espanyoles.. Els jutges de la competició seran Ranjit Bhachu i Stephen Hughes Landers, d’Anglaterra, i Diego Jacome, de València.

Totes les stages classificatòries tindran les categories següents: freestyle, freestyle sub18, tensió, resistència i pes. Els guanyadors de cada stage viatjaran a la final a Madrid. Els campions representaran a Espanya en les diferents competicions internacionals.

Més informació: htttps://www.facebook.com/events/693940044048518/