Notícies

València Open t’acosta el millor tenis i moltes més activitats des del dissabte 24 de novembre

 • 

Un any més arriba a València l’oportunitat de disfrutar del millor tenis. El València Open arranca este dissabte 24 d’octubre fins al 1 de novembre amb la possibilitat de veure a algunes de les millors raquetes del circuit internacional, però també d’acostar-se i disfrutar del millor ambient de tenis sense barreres.

I és que el Fun Park, un espai d’accés lliure i gratuït, continuarà sent uns de les senyes d’identitat del València Open des de la seua creació . Una zona d’oci, comercial, i de restauració del torneig. A diferència de la gran majoria de tornejos que es disputen en tot el món, el torneig brinda els valencians la possibilitat de viure el millor ambient de tenis sense barreres, ja que este gran espai situat en el cor de la Ciutat de les Arts i les Ciències és d’accés lliure i gratuït i no cal presentar entrada per a entrar en ell.

el Fun Park, un espacio de acceso libre y gratuito, seguirá siendo una de las señas de identidad del Valencia Open

el Fun Park, un espacio de acceso libre y gratuito, seguirá siendo una de las señas de identidad del Valencia Open

Amb una mitjana de visitants que s’acosta als 200.000, els aficionats poden trobar en el Fun Park una variada oferta comercial, d’oci i gastronòmica i participar en nombroses activitats, vivint un ambient únic durant tota la jornada. Enguany hi haurà 25 estands, el que provocarà que siga habitual veure a alguns dels principals jugadors del quadro realitzant exhibicions, participant en actes promocionals o protagonitzant sessions de firma d’autògrafs. Una atracció més per a tots els públics.

Valencia Open te acerca el mejor tenis y muchas más actividades desde el sábado 24 de noviembre

Valencia Open te acerca el mejor tenis y muchas más actividades desde el sábado 24 de noviembre

A més, l’activitat esportiva i social entorn del València Open augmenta amb una altra sèrie d’activitats paral·leles, com és el Master Nacional de Tenis en Silla de Rodes, el València Open Promeses o el València Open Street Tenis, que és una modalitat de tenis iniciada en 2013 i enfocada a xiquets i xiquetes d’edats compreses entre els 4 i 16 anys perquè puguen aprendre l’esport de la raqueta i aficionar-se a l’esport. Una altra de les activitats paral·leles serà el tradicional concert oficial del València Open, que anirà a càrrec de Europa FM. Se celebrarà en la sala La Rambleta, el divendres 30 d’octubre, i servirà per a amenitzar una setmana plena d’emocions.

Entrades a la venda a partir de 10 euros

Degut enguany a la reducció de l’aforament a pràcticament la mitat de localitats, el nombre d’entrades a la venda és més limitat que mai. No obstant això, els preus de les entrades del València Open estaran a l’abast de totes les butxaques, podent-se trobar en els partir de 10 euros en els canals de venda del torneig, disponibles en la pàgina web. Com és habitual, l’objectiu és que l’afició puga disfrutar del tenis amb les menors barreres econòmiques possibles. A més, hi ha descomptes per a jubilats, estudiants i federats, així com preu especial el dimarts 27 i dimecres 28: 50% o 2×1.