Notes de premsa

València inaugura la temporada de piscines i oferix 2.600 places en els cursos d’estiu de natació

 • , ,

La Fundació Esportiva Municipal ha inaugurat la temporada estival amb l’obertura de huit piscines municipals a l’aire lliure, que romandran obertes fins a finals de setembre. A més, proposa una àmplia oferta de cursos i activitats aquàtiques, amb aproximadament 2.600 places, dirigida a persones de totes les edats i nivells.

València inaugura la temporada de piscines i oferix 2.600 places en els cursos d'estiu de natació

València inaugura la temporada de piscines i oferix 2.600 places en els cursos d’estiu de natació

La Piscina L’Hípica, ja ha obert les seues portes i estarà operativa fins a l’1 de setembre entre les 11 i les 19 hores. Les del Parc de l’Oest i Benicalap, que obriran este dissabte, estaran funcionant fins al 8 de setembre i compten amb una àmplia oferta de cursets de matronatació  (bebés i menors de 4 anys, amb pare/mare en l’aigua), Adults (iniciació i perfeccionament des de 14 anys), Preescolars (4 i 5 anys), Escolars (de 6 a 13 anys), Classes particulars (fins a 5 alumnes) i Classes individuals. A més, al Parc de l’Oest, cada divendres, hi haurà una festa temàtica nocturna.

Amb la calor, ven a refrescar-te a les nostres piscines d'estiu

Amb la calor, ven a refrescar-te a les nostres piscines d’estiu

Divendres que ve 14 de juny obriran les seues portes les piscines de Benimaclet -amb oferta de cursets- i Benimàmet, que estaran funcionant fins al 8 de setembre. El 22 de juny s’incorporaran a l’oferta Castellar-Oliveral (que oferix cursets i estarà fins a l’1 de setembre) i Natzaret i el 29 de juny la del El Palmar -amb cursos d’aiguagim, natació Escolar i preescolar-, totes dues fins al 8 de setembre.