Notícies

València es es llança al carrer amb ‘Ponle Freno’ corrent per a salvar vides

 • ,

La recaptació obtinguda anirà destinada a AESLEME, Associació per la prevenció d’accidents de trànsit i ONG d’atenció a víctimes d’accidents. 

 

València, a més de ser la ciutat del running, és una ciutat compromesa. I la tard-nit del dissabte el va tornar a demostrar eixint a córrer per una bona causa. Ponle Freno València va congregar en el passeig de L’Albereda a un gran nombre de participants, que van córrer en les dos modalitats de la prova, 5k i 10k. La Regidora d’Esports de l’Ajuntament de València, Rocío Gil, i el presentador d’Antena 3, Manu Sánchez, van ser els encarregats de donar l’eixida als corredors, entre els quals va destacar la presència d’Abel Antón. 

 

Ponle Freno arriba al seu rècord de ciutats participants amb un total de deu seus compromeses amb la Seguretat Viària. L’edició de València, organitzada per ATRESMEDIA, amb la col·laboració de l’Ajuntament de València i patrocinada per Fundació AXA, ha tingut la seua eixida i meta en el passeig de L’Albereda, però el recorregut tant del 5k com del 10K ha discorregut pel pulmó verd de la ciutat, el llit del Túria.

 

L’acció solidària dels participants continua després de travessar la meta, a través de la recaptació de les carreres. Una recaptació que s’aconseguix gràcies a les inscripcions i que es destina, de manera íntegra, a projectes en suport a víctimes d’accidents de trànsit.