Notícies

València es converteix en el búnquer de les seleccions nacionals

 • ,

La Federació d’Hoquei de la Comunitat Valenciana tornarà a ser la seu de les concentracions dels Redsticks i les Redsticks. I és que aquesta setmana coincideixen els respectius stage de totes dues seleccions que entrenaran en les instal·lacions municipals del poliesportiu Verge del Carmen-Beteró i en el camp de Tarongers.

La selecció espanyola absoluta femenina ja es troba en la capital del Túria des de dilluns passat realitzant la segona concentració d’aquest 2021. Unes jugadores i cos tècnic, que després d’haver-se realitzat prèviament les proves contra la Covid-19; totes amb resultat negatiu, van poder viatjar fins a València per a continuar amb la seua preparació de cara als Jocs Olímpics de Tòquio.

El conjunt de Adrian Lock, amb la valenciana Lola Riera en les seues files, s’ha instal·lat a l’hotel i després de superar l’hora de menjar, es van reunir per a preparar les pròximes jornades de treball. Exercicis en el gimnàs i sessions d’entrenament sobre l’herba blava de Beteró van posar a prova el nivell de les jugadores que van desenvolupar el seu treball físic, tècnic i tàctic. Les Redsticks romandran concentrades fins al dia 5 de febrer, on a més de les sessions de preparació, disputaran diverses trobades davant equips masculins locals.

Els Redsticks es preparen per a la Pro League

Per part seua, la selecció espanyola absoluta masculina també va aterrar a València dimarts passat on romandrà concentrada fins el pròxim dia 6 de febrer. D’aquesta manera, els jugadors dirigits per Fred Soyez s’uniran per segona vegada en aquest 2021, en una nova parada en el camí de preparació dels pròxims Jocs Olímpic. Un stage que finalitzarà amb el doble enfrontament que els mesurarà a Bèlgica, corresponent tots dos a la FIH Pro League. Dues trobades que, després de quasi un any, suposaran la volta a la competició per als #RedSticks.

El pròxim 05 (11 hs) i 06 de febrer (13 hs), els Redsticks reprendran el torneig internacional prolongat per la Federació Internacional d’Hoquei que va ajustar el calendari de competició per a donar-li continuïtat en el present any.

Espanya competeix amb Bèlgica, Països Baixos, Austràlia, l’Índia, l’Argentina, Nova Zelanda, Alemanya i Gran Bretanya. El conjunt de Fred Soyez ocupa la 7é posició després de disputar 8 partits (dues victòries, un empat i cinc derrotes).

La selecció espanyola també s’enfrontarà a València a les seleccions de l’Índia (12 i 13 de maig) i d’Austràlia (15 i 16 de maig) i tancarà la seua participació visitant a Gran Bretanya (22 i 23 de maig).