Notícies

València sencera es bolca amb la Marató València Trinidad de Alfonso amb participació i animació

 • ,

València viurà la seua gran cita atlètica este diumenge amb la presència de més de 22.000 corredors locals, nacionals i estrangers en els nostres carrers i avinguts, sumant la participació en el 34é Marató València Trinidad Alfonso i la prova de 10K que es desenrotlla de forma paral·lela.

Per això, la ciutat sencera es bolca amb este esdeveniment esportiu de màxim nivell i de participació popular al mateix temps, per la qual cosa la col·laboració ciutadana i dels propis corredors és clau perquè el desenrotllament d’esta cita siga el més reeixit i menys molest possible.

Servicis per a corredors

Les dos carreres comencen a les 9 hores en punt, per la qual cosa tots els corredors hauran d’estar molt abans. Es recomana l’ús del transport públic perquè participants i acompanyants arriben a temps i sense molèsties a la zona d’eixida i meta (Pont de Montolivet i Ciutat de les Arts i Ciències). Les línies de MetroValencia 3 i 5, operatives des de les 6:13 hores, t’acostaran a la parada d’Albereda, a 15 minuts caminant de l’eixida. En autocar, la EMT informa que les seues línies 1, 13, 14, 15, 19, 35, 40 i 95 t’acosten al cor de la Marató i el 10K.

A més, l’organització ha habilitat quatre aparcaments per a vehicles particulars en zones pròximes, encara que es recomana assistir amb temps d’antelació. Estos seran: Centre Comercial El Saler, Centre Comercial Aqua i pavelló Font de Sant Lluís (A i B).

Participació i informació ciutadana

Però una cita tan rellevant com la Marató en una ciutat tan important no sols és per als corredors. D’esta manera, es vol que la participació ciutadana es sume a este cita esportiva animant i disfrutant de la prova, fent que la carrera es visca en tota la ciutat. ‘Si no t’animes a córrer, corre a animar‘ és el lema triat per a esta campanya de conscienciació i animació.

Hi haurà més de 100 punts d’animació, incloent la participació de 15 comissions falleres al llarg dels 42 quilòmetres de recorregut. Un traçat pensat per a animar als teus coneguts o familiars en diversos punts caminant pocs metres per als acompanyants.

En la fotografia adjunta s’informa tots els veïns i usuaris de la via pública els talls de trànsit en la ciutat, que se n’aniran obrint i tallant segons el transcurs de la prova, en diferents zones i trams horaris per a molestar el mínim a les persones que no puguen disfrutar de la festa de la Marató a València.

Maraton FDM

Telèfon d’Atenció al Corredor

Tots els dubtes entorn de la prova o les activitats que la rodegen que qualsevol corredor o persona tingues respecte a estes dos cites de la carrera a peu, podrà resoldre-les en el Telèfon d’Atenció al Corredor, que estarà operatiu de 9 a 14 hores, i de 16 a 20 hores (menys el diumenge dia de la prova de 9 a 15 hores) en el número de telèfon 96.394.02.00.