Notícies

València, elegida seu de la Copa del Rei i de la Reina 2018 d’hoquei herba

 • , ,

Una vegada nés, València es converteix en seu d’una competició d’hoquei herba els pròxims 9, 10 i 11 de març. La nostra instal·lació estrella d’hoquei, el poliesportiu municipal Verge del Carmen-Beteró, acollirà la celebració de la Copa del Rei i de la Reina de 2018.

La Reial Federació Espanyola d’Hoquei (RFEH) ha tornat a triar les instal·lacions municipals valencianes d’hoquei herba com a seu d’un torneig per al pròxim any 2018. Una decisió que ha sigut possible gràcies al gran treball que realitzen des de la Federació d’Hoquei de la Comunitat Valenciana.

La decisió de la RFEH permet que, per primera vegada, una ciutat es convertisca en seu neutral d’un esdeveniment esportiu en el qual participen els huit millors equips de cadascuna de les categories, masculina i femenina, després d’haver conclòs la tornada les dos Divisions d’Honor Espanyoles.

Els encontres d’ambdós competicions es desenvoluparan principalment en el poliesportiu municipal Verge del Carmen-Beteró, mentre que, el camp de Tarongers, recentment renovat, s’utilitzarà com a recinte auxiliar de l’esdeveniment.

La celebració del torneig coincideix amb el començament de les festes falleres, que arranquen en eixes mateixes dates.

L’esdeveniment compta amb els millors equips de la màxima categoria, la qual cosa situa la capital del Túria com a referent esportiu a nivell nacional de l’hoquei herba.

València continua apostant per la celebració d’esdeveniments d’estes característiques en la ciutat, ja que ofereixen una tornada directa a l’economia local per la quantitat de persones que es desplacen amb motiu d’este tipus de competicions. Als huit equips de cadascuna de les categories cal sumar-li familiars, amics i aficionats a l’hoquei herba, que també segueixen esta classe de tornejos, el que expandeix encara més l’impacte econòmic directe municipal.