Notícies

València comptarà amb quatre canals per a la pràctica d’esports nàutics a les seues platges

 • ,

Des de dissabte passat, la ciutat de València disposa de quatre canals nàutics per a la realització d’activitats aquàtiques a les platges del Perellonet, Malva-rosa i Cabanyal, dels cinc canals d’accés abalisats sol·licitats a Demarcació de Costes a València per part de la Fundació Esportiva Municipal.

Aquests quatre canals seran d’accés per a la realització de diferents esports aquàtics i estaran oberts fins al pròxim 15 de setembre.

La platja Malva-rosa compta amb un canal abalisat per a activitats nàutiques enfront del Pavelló Municipal Malva-rosa des de l’1 de juny fins al 15 de setembre.

Un any més, la platja urbana del Cabanyal també oferirà la possibilitat de practicar esports nàutics al costat de l’Espigó de la Marina de València i romandrà a la disposició dels usuaris fins al 15 de setembre.

Esports tan sol·licitats i amb tanta afició a la ciutat de València com el kite surf es podran realitzar en la zona sud de la platja del Perellonet, al nord de la Gola del Perelló, de l’1 de juliol fins al 15 de setembre.

La pràctica d’aquesta activitat serà vigilada de dilluns a diumenge de 14.30 a 19.30 hores. (Obligatori per a la pràctica tindre llicència esportiva federada o una assegurança de RC en vigor).

La platja del Perellonet comptarà amb un canal abalisat per a activitats nàutiques al sud de la Gola des de l’1 de juliol fins al 15 de setembre.

La Fundació Esportiva Municipal ha sol·licitat l’autorització per al muntatge d’aquests quatre canals nàutics, segons el que es disposa en l’autorització de la Demarcació de Costes a València, per a la pràctica d’activitats nàutiques d’aquest estiu, sent denegada l’autorització d’un canal abalisat en la zona marítima terrestre de la platja del Saler.