Notes de premsa

València Ciutat del Running presenta el Club VCRunning per a recompensar la fidelitat de corredors i voluntariat en les carreres

 • , , ,

Un sistema de punts premiarà la participació en les proves corrent o ajudant per a convertir este compromís en descomptes en Intersport

Este matí s’ha presentat “Club VCRunning” a la Sala València Ciutat del Running de la Fundació Trinidad Alfonso, una nova plataforma que premiarà el compromís i fidelitat de corredors i voluntaris en les carreres més importants de la ciutat del running, en concret les huit proves del Circuit Caixa Popular, el 10K València Ibercaja by Kiprun (i el seu 5K Vamos), la 15K Nocturna FibraValencia i el Mig i Marató València Trinidad Alfonso Zurich.

A l’acte ha assistit la regidora d’Esports de l’Ajuntament de València, Rocío Gil, el responsable de València Ciutat del Running, Álex Heras, el director de la Fundació Trinidad Alfonso, Juan Miguel Gómez, i el responsable d’Intersport, José Vilar.

La regidora d’Esports de l’Ajuntament de València, Rocío Gil, ha destacat que “incloem a tothom del running en un mateix propòsit i és que cada vegada fem més gran la nostra ciutat a través del running i este és el clar exemple, en el qual formem part tots: voluntaris, corredors, clubs… del mateix club. Un club on podrem canviar uns punts a mesura que anem recorrent quilòmetres a la nostra ciutat”.

València Ciutat del Running presenta el Club VCRunning per a recompensar la fidelitat de corredors i voluntariat en les carreres.

València Ciutat del Running presenta el Club VCRunning per a recompensar la fidelitat de corredors i voluntariat en les carreres.

Este nou projecte recompensarà amb diferents punts segons la distància a totes les persones que participen corrent o ajudant en estes carreres (els punts seran els mateixos per a corredors i voluntaris), els quals després podran canviar per vals i bons descomptes en les compres de material esportiu a les botigues d’Intersport.

Entenem que no hi ha carreres sense corredors ni voluntariat, per la qual cosa esta plataforma vol recompensar l’esforç i fidelitat d’estos col·lectius en les millors proves de València”, va assegurar Álex Heras, responsable de València Ciutat del Running.

José Vilar, responsable d’Intersport, per part seua, va reconéixer que “estem liderant una cosa nova, que no existix en una altra ciutat i això ens ho hem de creure. Això donarà un valor extra a tots els corredors i voluntaris i des d’Intersport estem totalment compromesos amb reconéixer l’esforç de tots dos”.

Juan Miguel Gómez, director de la Fundació Trinidad Alfonso, impulsora del projecte València Ciutat del Running, va desitjar que “este nou projecte ajude a millorar i enriquir l’enorme pràctica esportiva relacionada amb el running que sempre hi ha hagut en esta ciutat”.

 

Deu carreres: una medalla per X Aniversari

El registre en el Club VCRunning és gratuït a través de la pàgina web https://club.valenciaciudaddelrunning.com/ i, a més del programa de punts per a obtindre estos vals o bons descompte, per a celebrar el X Aniversari de València Ciutat del Running totes les persones que completen almenys 10 carreres de les quals formen part del projecte entre 2024 i gener de 2025, quan finalitzarà el X aniversari, aconseguiran una medalla commemorativa única d’estos primers deu anys del projecte.

El registre en el Club VCRunning és gratuït a través de la pàgina web https://club.valenciaciudaddelrunning.com/.

El registre en el Club VCRunning és gratuït a través de la pàgina web https://club.valenciaciudaddelrunning.com/.