Notes de premsa

València celebrarà el Dia Internacional de la Dona amb la primera 10K femenina d’Espanya

 • , , ,

La ciutat de València comptarà este diumenge amb la primera 10K femenina d’Espanya, un esdeveniment organitzat per Nosotras Deportistas per a promoure l’esport femení i que cada vegada més dones facen esport. Una forma de celebrar el ‘Dia Internacional de la Dona’, que coincidix amb la disputa d’esta carrera este diumenge el 8 de març, des d’un àmbit esportiu.

La prova té una important novetat respecte a la primera edició de l’any passat, ja que el recorregut passa de 5 a 10 quilòmetres, per a es convertix en la primera 10K Femenina d’Espanya.

I Carrera Día de la Mujer

I Carrera Día de la Mujer

L’eixida tindrà lloc, a les 9:00 hores, en Mestre Rodrigo, per a completar els últims 6 quilòmetres del traçat en el Jardí del Túria amb un final en les pistes d’atletisme del Estadi del Turia. Les inscripcions es tanquen el dijous 5, a la mitjanit, i de moment es freguen ja les 2.000 dones inscrites en esta prova.  

I Carrera Día de la Mujer

I Carrera Día de la Mujer

Isabel Checa, Marta Esteban, Fátima Ayachi, Raquel Landín i Miriam Gregori, algunes de les millors atletes de l’àmbit valencià ja han confirmat la seua presència i participació en esta cita esportiva. Per a preparar moltes dones en esta distància, en la que moltes d’elles debuten, s’han creat uns grups d’entrenament, que han comptat amb la participació i experiència de corredores d’elit de Serrano CA, els que han compartit entrenaments i xarrades en les últimes setmanes amb les participants en la prova d’este diumenge.

Més info: http://nosotrasdeportistas.com/

Inscripcionshttp://www.carreradiadelamujer.com/carrera/inscripciones/

Y la III jornada lúdic esportiva amb el Levante UD Balonmano Marni

Però esta no serà l’única activitat esportiva relacionada amb este especial dia de la dona i l’esport. Així, les jugadores de l’equip femení de 2a Nacional Levante UD B.M. Marni, junt amb totes les categories femenines inferiors del club, organitzen un acte lúdic – esportiu per a celebrar el Dia Internacional de la Dona .

Serà la tercera edició d’este acte, que consistirà en encontres amistosos d’equips femenins de totes les edats de handbol, futbol sala, pàdel i jocs per als més menuts. La jornada conclourà amb una paella per a dinar a un preu mòdic.