Notes de premsa

València celebrarà el quatre de març la Carrera 10KFem 2018 – Dia de la Dona… Esportista!

 • , , ,

La regidora d’Esports de l’Ajuntament de València, Maite Girau, ha assistit aquest matí a la presentació de la Carrera 10KFem 2018 – Dia de la Dona… Esportista! que ha tingut lloc en la sala d’àmbit cultural d’El Corte Inglés d’Avinguda de França. La delegada municipal, ha estat acompanyada per la directora de “Nosaltres Esportistes”, Maravilles Aparicio i la diputada d’Esports, Isabel García. La prova està organitzada per la plataforma de promoció i foment de l’esport femení “Nosaltres esportistes” amb el suport de la Fundació Esportiva Municipal i la Diputació de València, i se celebrarà diumenge que ve quatre de març en la nostra ciutat.

La cita amb l’esport femení donarà començament a les nou del matí des del Passeig de l’Albereda, entre el pont del Real i el de l’Exposició. Enguany, a diferència dels anteriors, el recorregut transcorrerà pels carrers més cèntrics de la ciutat, inclosa l’emblemàtica Plaça d’Ajuntament.

La Carrera 10KFem – Dia de la Dona… Esportista!, que enguany celebra la seua quarta edició, va començar en 2015 per a commemorar el Dia Internacional de la Dona des de l’àmbit esportiu, i es va convertir en la primera prova 10K dirigida exclusivament dones a nivell nacional. Des de llavors és una cita assenyalada per a promoure la pràctica de l’esport entre les dones i posar en valor el treball de les esportistes.

La delegada municipal d’Esports, Maite Girau, ha assenyalat que “des de la Regidoria d’Esports i la Fundació Esportiva Municipal se segueix apostant per reduir la bretxa de gènere en l’esport municipal, i esdeveniments com a est són els que ajuden a incorporar a la dona a l’esport”.

Les inscripcions per a participar en aquesta competició 100% femenina es poden fer online, a través de la pàgina http://www.carrera10kfem.com/inscripcion/, o bé de forma presencial en les plantes d’esports dels centres d’El Corte Inglés de València. La recaptació de les inscripcions és solidara i anirà íntegrament destinada a la Fundació ANAR.

Com ja ocorreguera el passat any, la plataforma “Nosaltres Esportistes” juntament amb les atletes del Club Atletisme Serrano ja han començat a impartir sessions d’entrenament gratuïtes les dones inscrites que ho desitgen, tots els dissabtes a les 10.30 en les Pistes d’Atletisme del Jardí del Riu Turia. Els entrenaments estan dirigits, tant les debutants com a les corredores professionals que vulguen superar la seua marca personal.