Notes de premsa

València celebra la victòria de Ghizlane Assou en una 10KFem de rècord

 • , ,

L’atleta del Club Esportiu Atlètic s’ha imposat a la resta de les més de 2.500 corredores amb un temps de 35 minuts i 59 segons en la primera carrera homologada femenina d’Espanya

El passat 3 de març, l’atleta Ghizlane Assou va obtindre la victòria de la 10KFem 2024 amb un temps de 35 minuts i 59 segons, pel qual es va imposar a la resta de les més de 2.500 corredores participants en la primera carrera homologada femenina d’Espanya. El podi el van completar les atletes Emilia Siltanen, amb un temps de 36 minuts i 1 segon, i Soukaina El Khayami, totes dos del Club Esportiu Atletisme Celtiberes, amb 36 minuts i 8 segons.

La prova ha comptat amb la participació de corredores de 25 províncies d’Espanya, de 17 països i el 25% d’elles l’han correguda per primera vegada. Estos registres han comprovat l’ascendent afició pel running femení que existix a la ciutat, la qual ha sigut recorreguda per les participants pels seus enclavaments més emblemàtics.

3.000 dones prenen València en la 10K Fem

3.000 dones prenen València en la 10K Fem

Enguany també s’ha celebrat el Trofeu UPV, en l’han participat corredores de la Universitat Politècnica de València. La guanyadora ha sigut Cristina Munar, amb un temps de 40 minuts i 32 segons, seguida d’Elena Escolar, amb 41 minuts i 40 segons, i Chelo Jiménez, amb 45 minuts i 33 segons.

Una altra de les novetats d’enguany és que totes les que han travessat la línia de meta han obtingut la medalla finisher. A més, els tres clubs amb més finishers en meta i que han sigut premiats amb un pernil, cortesia de Cárnicas Serrano, han sigut, en primer lloc, Nosotras Deportistas, seguit de Veles Marató i Sanus Vitae Team. Mentre, els equips més ràpids han sigut Club Cárnicas Serrano, Redolat Team i CEA Bétera.

València celebra la victòria de Ghizlane Assou en una 10KFem de rècord

València celebra la victòria de Ghizlane Assou en una 10KFem de rècord

Enguany, l’entitat solidària que ha rebut tota la recaptació de la 10KFem 2024, prop de 3.000 euros, ha sigut l’Associació de la Comunitat Valenciana d’Esclerosi Múltiple (ACVEM), entitat sense ànim de lucre la finalitat del qual és la promoció de tota classe d’accions dirigides a millorar la situació de les persones afectades per l’Esclerosi Múltiple (EM) i malalties similars, així com la dels seus familiars.

La Carrera 10KFem – Dia de la Dona… Esportista! es dirigix a totes les aficionades al running, principiants i expertes que vulguen gaudir de l’esport en primera persona i té com a objectius fomentar l’esport femení, la participació de les dones en les carreres populars i aconseguir la igualtat en l’esport, així com a través de l’esport.