Notes de premsa

València celebra la I Trobada d’Esculls Artificials

 • ,

Dijous que ve, 23 de novembre, el Complex Esportiu Cultural Petxina acollirà la primera trobada d’Esculls artificials recreatius: oportunitats per al turisme sostenible i la gestió de costes, organitzat per la Fundació Esportiva Municipal de València i Innogate to Europe, en col·laboració amb Projecte Esculls València i Projecte Europeu ArtReefs.

La jornada transcorrerà entre les 9.30 i les 14 h. Un total de quatre hores al llarg de les quals els ponents compartiran amb el públic assistent experiències i perspectives sobre el desenrotllament d’esculls artificials d’ús recreatiu. 

L’esdeveniment comptarà amb la presència de l’equip del Projecte Esculls València, els coordinadors del Projecte ArtReefs, representants de la Comissió Europea-Agència Europea de la Xicoteta i Mitjana Empresa (CE-EASME), així com convidats i persones interessades en els esculls artificials, la gestió sostenible de costes i el Creixement Blau.

La demanda creixent  d’oci respecte d’esta activitat ha fet palés l’important potencial del turisme d’esculls, que cada dia acumula més visitants.

.  

Açò ha fet possible, entre altres coses, que es puguen dur a terme projectes tan ambiciosos com l’Escull del Saler, on estos elements desenrotllaran una funció important  en la protecció de les nostres platges, davant l’erosió provocada pels temporals marins.

Al llarg de la trobada del dia 23, també es presentaran les ferramentes i guies que el Projecte Europeu ArtReefs ha produït fins hui, i s’exposaran les oportunitats de col·laboració i finançament que existeixen en l’àmbit europeu en este sentit.  

Consulta ací tota la informació de la jornada.