Notes de premsa

València celebra el primer taller per al foment de l’esport de qualitat lliure de violència

 • , , , ,

La Fundació Esportiva Municipal de València acull el primer taller teòric pràctic orientat a dotar d’eines als dirigents esportius en la tasca de promocionar l’esport de qualitat lliure de qualsevol tipus de violència. La trobada tindrà lloc la vesprada del dimecres 24 de gener en el Saló de Conferències del Complex Esportiu Cultural Petxina, entre les 18:00 i les 21:00 hores.

La presentació serà a càrrec del president de la Associació de Psicologia de l´Esport de la Comunitat Valenciana (APECVA), David Peris Delcampo, que al seu torn exerceix com a vicepresident de la Federació Espanyola de Psicologia de l’Esport (FEPD) i compta amb una àmplia experiència en el camp de la psicologia esportiva. Peris estarà acompanyat per altres psicòlegs especialitzats.

A  continuació,  es formaran grups de treball, de major o menor nombre en funció dels assistents, per a aprofundir en els temes i directrius més rellevants.

L’acte és la primera de les accions previstes dins el programa “Tria eixos cinc”, creat per la Fundació Esportiva Municipal de València en col·laboració amb  APECVA per a la prevenció de la violència en l’esport.

Aquesta primera activitat està orientada, principalment, a les persones que tenen algun tipus de responsabilitat en les diferents entitats de l’esport de la ciutat de València, amb la intenció de facilitar-los eines útils i pràctiques que els permeten portar a bon cap i de manera correcta aquesta tasca.

Els interessats a participar han de confirmar la seua assistència abans del divendres 19 de gener enviant un correu electrònic, amb les seues dades personals i entitat a la qual representen, a deporte@fdmvalencia.es. Tots els participants rebran un certificat d’assistència a la jornada.