Notícies

València celebra el Dia Internacional de la Dona amb 1.500 corredores en el Estadi del Túria

 • ,

A València, el Dia Internacional de la Dona s’ha celebrat des de la perspectiva de l’esport. Més de 1.500 dones s’han donat cita des de primera hora del matí en les pistes d’atletisme del Estadi del Túria per a participar en la I Carrera del Dia de la Dona.

El recorregut ha sigut de 5 quilòmetres, que les dos primeres corredores Raquel Landín i Nerea García han conclòs en 21:04, entrant juntes en la línia de meta, en un bonic gest entre ambdós. El tercer lloc ha sigut per a Reyna Aguilera amb 21:17.

I Carrera Día de la Mujer

Salida de la I Carrera Día de la Mujer.

La I Carrera del Dia de la Dona, organitzada per Nosotras Deportistas, ha entrat enguany com a novetat en el calendari de carreres populars de València. L’objectiu és que es convertisca en cita anual com a fòrum des del que motivar cada vegada a més dones a què s’acosten a la pràctica de l’esport de manera habitual, i també per a reivindicar una major igualtat en l’àmbit esportiu professional.

A l’acte han assistit les jugadores del València CF i del llevant UD. altres figures de l’esport com l’atleta Marta Fernández de Castro i l’ex judoca Ana Carrascosa tampoc han faltat a la cita. Totes elles han participat en l’acte d’entrega de premis.

I Carrera Día de la Mujer

I Carrera Día de la Mujer

Donem les gràcies a totes les dones que han celebrat este dia fent esport i en especial a les que han fet la seua primera carrera hui. Esperem que siga la primera de moltes i que continuen fent esport tot l’any. I per descomptat de manera molt especial, volem agrair a la Regidoria de Benestar Social i a la Fundació Esportiva Municipal tot el seu suport”, ha comentat Maravillas Aparicio, directora de la carrera i presidenta de Nosotras Deportistas.

Fotos: Alexis Sánchez
Enllaç a fotografía Panóramica 360º