Notes de premsa

València celebra el 19é Dia de la Bicicleta amb nou recorregut

 • , ,

El 19é Dia de la Bicicleta de El Corte Inglés se celebrarà este diumenge 20 de setembre amb eixida des del passeig de l’Albereda de València i que, com a gran novetat d’esta edició, recorrerà el centre de la ciutat, les grans vies i part del casc històric de València.

“Pedaleja per la infància a favor de UNICEF” és el lema solidari del Dia de la Bicicleta de El Corte Inglés que pretén cridar l’atenció sobre la situació de la infància en el món. Amb l’euro de la inscripció, que es realitzarà en les plantes d’esports de El Corte Inglés de València, UNICEF podrà vacunar dos xiquets contra la poliomielitis. La fórmula 1 bici + 1€ = 2 vacunes serà el símbol d’esta edició del Dia de la Bicicleta, present en tota la línia gràfica: cartelleria, fullets i butlletins d’inscripció. Les inscripció poden realitzar en les plantes d’esport dels centres de El Corte Inglés a València, fins a les 14 hores del 19 de setembre.

Valencia celebra el 19º Día de la Bicicleta con nuevo recorrido

Valencia celebra el 19º Día de la Bicicleta con nuevo recorrido

El Dia de la Bicicleta, amb una participació prevista superior a les 10.000 persones, s’ha convertit en una de les principals manifestacions de l’esport popular a València i compta, a més, amb una important dimensió solidària ja que a més del suport a UNICEF, també participaran ciclistes invidents de la ONCE, acompanyats per voluntaris formant parella en tàndems.

El nou recorregut, d’aproximadament 8 quilòmetres, arrancarà del passeig de l’Albereda a les 10 del matí, per a continuar per la Plaça de Saragossa, creuar el pont d’Aragó i enfilar la Gran Via marqués del Túria, Carrer Russafa, Xàtiva, Ángel Guimerá i enllaçar amb la Gran Via Fernando El Catòlic fins a creuar el pont de les Glòries Valencianes per a continuar enfront de El Corte Inglés de Nuevo Centro per Menéndez Pidal fins al pont de les Arts. Seguirà per la marginal dreta per Blanquerías, Comte Trenor i Pintor López, per a creuar novament el riu pel pont del Reial i tornar a l’Albereda.

Este año el Día de la Bici estrena recorrido

Este año el Día de la Bici estrena recorrido