Notícies

València calfa motors amb la celebració del Rallye Ciutat de València Memorial Javi Sanz

 • ,

L’esdeveniment se celebrarà a València els dies 25 i 26 de novembre i comptarà amb deu trams cronometrats i puntuables

Aquest matí s’ha presentat la XXIII edició del Rallye Ciutat de València Memorial Javi Sanz a la sala de premsa de la Fundació Esportiva Municipal. A l’acte han assistit el gerent de la Fundació Esportiva Municipal, Borja Santamaría; el membre del comité organitzador i director de la carrera, Manuel Durán; el vicepresident de la Federació d’Automobilisme de la Comunitat Valenciana, Javier Viciano i el regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Alaquás, Francisco Evangelista.

València calfa motors amb la celebració del Rallye Ciutat de València Memorial Javi Sanz

València calfa motors amb la celebració del Rallye Ciutat de València Memorial Javi Sanz

El Rallye Ciutat de València Memorial Javi Sanz donarà inici a València aquest divendres 25 amb la cerimònia d’eixida, que tindrà lloc en el pàrquing annex a l’Estadi Mestalla a les 19:30 hores. El recorregut compta amb deu trams cronometrats en la qual els participants recorreran prop de 430 km de la província de València, dels quals 140 km seran cronometrats i puntuables per a diferents competicions com el Campionat de Rallyes de la Comunitat Valenciana 2022 o la Copa Llevant – Pirelli 2022, entre altres.

L'esdeveniment se celebrarà a València els dies 25 i 26 de novembre i comptarà amb deu trams cronometrats i puntuables

L’esdeveniment se celebrarà a València els dies 25 i 26 de novembre i comptarà amb deu trams cronometrats i puntuables

El rallye es desenvoluparà durant la jornada del dissabte i tindrà quatre seccions. La primera secció començarà a les 8:00 h al Parc d’Assistència situat per a tota la jornada el municipi Yatova. En aquesta primera secció es realitzaran els trams cronometrats TC1-Cortes de Pallas – “Castillo Chirel”, TC2- Cortes de Pallas -“Venda Gaeta” i TC3- Macastre -“La Xufa”. A les 10:44 h començarà la segona secció on es realitzaran els mateixos trams que en la primera, denominats TC4, TC5 I TC6. La tercera secció arrancarà a les 14:43 hores amb els trams cronometrats TC7- Cortes de Pallas -“La Cabezuela”, i TC8- Yatova-“La Garrofera “. L’última secció donarà inici a la 17:49 hores amb els mateixos traçats que la tercera denominats TC9 i TC10, que donaran el punt i final al rallye. A la seua finalització, a partir de les 21:30 hores se celebrarà el lliurament de trofeus al Castell d’Alaquás.

Donarà inici a València aquest divendres 25 amb la cerimònia d'eixida, que tindrà lloc en el pàrquing annex a l'Estadi Mestalla a les 19.30 hores

Donarà inici a València aquest divendres 25 amb la cerimònia d’eixida, que tindrà lloc en el pàrquing annex a l’Estadi Mestalla a les 19.30 hores

Aquest esdeveniment compta amb un al·licient especial ja que al ser l’última prova puntuable de la temporada per al Campionat de Rallyes de la Comunitat Valenciana servirà per a decidir als campions absoluts de Rallyes 2022, així com les classificacions finals de quasi totes les classes, dels pilots, copilots, i dels històrics.

La prova està organitzada per Escuderia Bengala i compta amb el suport de la Federació d’Automobilisme de la Comunitat Valenciana (FACV) i de diferents entitats com l’Ajuntament de València i la Fundació Esportiva Municipal.