Notícies

València Basket i Marató Divina Pastora de València firmen el seu agermanament

 • ,

València Basket i la Marató Divina Pastora València han rubricat este matí el seu agermanament esportiu. El primer acord d’estes característiques que unix dos disciplines en aparença molt diferents, però amb molts aspectes en comú i on està molt present la Cultura de l’Esforç.

L’acte, que ha tingut lloc en els exteriors del Museu príncep Felipe en la Ciutat de les Arts i les Ciències, ha comptat amb la presència del director general de València Basket Paco Raga, així com els representants dels organitzadors de la carrera, el regidor d’esports Cristóbal Grau en nom de l’Ajuntament de València i per la Societat Esportiva Correcaminos, el seu vicepresident Vicente Moreno.

Hermanamiento, valencia basket, maratón valencia

Acto en la Ciudad de las Ciencias.

Justament, Vicente Moreno considera que el firmat este matí “és un agermanament que es fa entre clubs que normalment fins ara no s’havia fet i per a més suport que hagen creat un club d’atletisme. No és corrent que un club de basket tinga un club d’atletisme. Tenen 200 socis molts dels quals participaran en les carreres que tenim previstes per a octubre i la marató de novembre”.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de València Cristóbal Grau va voler “agrair en el València Basket la col·laboració amb la Marató de València. Si esta Marató està sent un referent quant a la seua transformació i el seu creixement és per la suma de molts projectes, com hui la suma del València Basket. del que es tracta és de sumar tot l’esport valencià per a aconseguir un projecte atractiu per als amants de l’atletisme”. A més, va afegir que “volem atendre als corredors de forma correcta des del que el dijous o el divendres arriben a la ciutat amb la ‘fira del corredor’, la recepció i especialment el dia en la prova. Creixem però sempre que siguem capaços de garantir la qualitat de la carrera”.

Per la seua banda, el director general de València Basket, Paco Raga, considera este agermanament “molt important per a nosaltres, en l’esport és on s’unix la gent, no sols per a fer exercici físic sinó també per a generar amistats. Agermanar-nos amb la Marató, amb les carreres populars, és una forma d’unir i que entre els dos ens ajude a créixer”.

hermanamiento MDPV_BVC (3)

Firma del hermanamiento.