Notes de premsa

València Basket es classifica per primer vegada per a la Final Four de l’Eurocup Women 2021

 • ,

El València Basket femení ha aconseguit classificar-se per a disputar la Final Four de l’Eurocup Women per primera vegada en la seua història. La competició europea de bàsquet femení, que ja va celebrar el mes de gener passat la bambolla de la fase regular en el Pavelló Municipal de la Font de Sant Lluís va tornar a triar, entre altres emplaçaments, València per als huitens i quarts de final disputats del 14 i el 19 de març.

Valencia Basket Club

En huitens de final, disputats el dimarts 16 de març, el València Basket es va enfrontar a les hongareses de l’Aluinvent DVTK Miskolc a les quals va superar 80-57. Pese al resultat i el fulminant inici taronja les de Rubén Burgos van haver d’emprar-se a fons per a superar a un dur conjunt hongarés que durant el segon i tercer quart el van posar molt difícil i que només van ser doblegades en l’sprint final de l’últim quart.

Després de huitens el dijous 18 de març serien les franceses de l’ESBVA-LM les que esperaven al conjunt valencià per a lluitar per la passada a la Final Four. Una trobada de quarts de final que va arrancar igualat però que les taronja a poc a poc van anar guanyant en intensitat, amb una gran solidesa defensiva i un gran encert ofensiu, amb Rebecca Allen com MVP del partit, fins a finalitzar 81-67. Un gran partit coral de les de Rubén Burgos.

D’esta manera el València Basket aconseguia clasificar-se per primera vegada per a disputar una fase final europea, una Final Four de l’Eurocup Women que es disputarà en una nova bambolla del 09 a l’11 d’abril en seu encara per confirmar.