Notícies

València acollirà dues fases de grups de l’Eurocup femenina del 17 al 23 de gener

 • 

La fase de grups de l’Eurocup Femenina 2020-21 tindrà a la ciutat de València com a seu amfitriona del partits corresponents als grups F i H de la competició.

La competició europea, que disputaran 32 equips en un format de 8 grups que es disputaran entre Hongria, Turquia, República Txeca, França Romania i Espanya.

El pavelló municipal de la Font de Sant Luís, més conegut baloncestísticamente com la Fonteta, serà on es disputen els tres partits corresponents a cadascun dels grups.

El València Basket estarà enquadrat en el Grup H al costat dels belgues Castors Braine i Basket Hema, i el Saint-Amand Hainaut Basket francés, mentre que en el grup F els equips espanyols Lointek Guernica Bizkaia i Tenerife s’enfrontaran al Carolo Basket i La Roche Vendee Basket francesos. D’altra banda, l’equip espanyol Cadi La Seu estarà integrat en el grup G al costat del Namur belga, el ESBVA-LM francés i l’ACS SEPSI-SIC romanés.

Els dos millors clubs de cada grup de la temporada regular avançaran als huitens de final de la segona competició més important del bàsquet de clubs europeu. A més, totes les fases subsegüents de la competició també s’organitzaran en centres d’una sola seu.

Els partits de huitens de final i quarts de final se celebraran en quatre centres, segons l’escala de partits, del 16 al 18 de març, i la temporada conclourà amb una final a quatre del 9 a l’11 d’abril.