Notícies

València acull la final de la Spanish Baseball League 2022 entre el CB Astros i el Tenerife Marlins

 • 

La ciutat de València serà el primer escenari de la final de la màxima la competició de beisbol a nivell nacional, la Spanish Baseball League, després que el Club de Beisbol Astros s’imposara davant el San Inazio de Bilbao en semifinals, aconseguint la victòria en dues dels tres partits disputats (3-2 per a Astres, 3-7 San Inazio i 9-1 Astres). D’aquesta manera, el camp de sóftbol i beisbol del Jardí del Túria acollirà la contesa entre els Astros i el seu rival en la final, el conjunt canari Tenerife Marlins.

El primer partit de les sèries finals de la SBL, com ja s’ha indicat, tindrà lloc a València el pròxim 13 d’agost a les 11.00 h del matí, i el segon, just a continuació a les 14.30 hores en el camp de sóftbol i beisbol del Jardí del Túria. Per a les següents trobades la competició es trasllada a casa del seu oponent, a Tenerife. El tercer partit es desenvoluparà el divendres 19 a les 17.00 h de la vesprada i el dissabte 20 a les 9.30 hores se celebraria el quart partit si fora necessari. En cas d’empat, el mateix dia 20 es disputaria un cinqué partit per a decidir el campió de la SBL 2022. Els aficionats que no puguen traslladar-se podran seguir totes les trobades en directe a través de la plataforma de la Real Federació de Beisbol i Sófbol.

D’aquesta manera València torna a convertir-se en la capital del millor beisbol, com ja ho va ser durant el mes de juliol passat amb la celebració del torneig classificatori per al Campionat d’Europa sub 15. En aquest esdeveniment es van donar cita les sis millors seleccions nacionals del moment: Anglaterra, Bèlgica, Turquia, Suïssa, Israel i Espanya, sent aquesta última la campiona de la competició.

El beisbol contínua els dies 27 i 28 d’aquest mes amb la celebració de la Copa d’SM el Rei, que es disputarà en Benamejí, Córdoba, entre els quatre primers classificats de la SBL i on també serà present el CB Astros com a campió de l’edició de 2021 representant el beisbol valencià.