Notes de premsa

València acull la segona edició de València European Paracycling Cup

 • , ,

Els carrers de València seran l’escenari de la prova europea de ciclisme adaptat aquest diumenge a l’entorn de La Malva-rosa

Aquest matí s’ha presentat, a la sala de premsa de l’Ajuntament de València, la segona edició de València European Paracycling Cup que se celebra diumenge que ve 10 de setembre a la ciutat de València. A l’acte han assistit la regidora d’Esports de l’Ajuntament de València, Rocío Gil; el director d’organització del Club Ciclista Dstrel, Pablo Estrela; Quique Gutiérrez, president de la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana; Ricardo Ten, ciclista paralímpic i doble campió d’Europa i Maurice Eckhard, medallista paralímpic.

Acosta't per a gaudir de les pedalades de Ricardo Ten, ciclista paralímpic i doble campió d'Europa i Maurice Eckhard, medallista paralímpic

Acosta’t per a gaudir de les pedalades de Ricardo Ten, ciclista paralímpic i doble campió d’Europa i Maurice Eckhard, medallista paralímpic

La II València European Paracycling Cup és la tercera edició de la prova però la segona amb caràcter internacional i serà puntuable per al Rànquing UCI continental C1. Aquesta prova reunirà a destacats paraciclistas, com els valencians Ricardo Ten (guanyador de sis medalles d’or i doble campió d’Europa), Maurice Eckhard o Crhistian Venge, i es realitzarà en dues jornades: la primera el dissabte 9 de setembre a Xàtiva i el diumenge 10 a la ciutat de València.

El dissabte al matí en la capital de La Costera es disputarà la prova en línia en dos mangues, una primera en un circuit més reduït per a bicicletes de mà i tricicles, i una segona, en un recorregut més ampli per a bicicletes i tàndems.

En la segona jornada, la València European Paracycling Cup prendrà la ciutat de València per a celebrar les proves contrarellotge en la zona de la platja de la Malva-rosa, en un recorregut de 6.560 metres totalment plans i on s’acabarà de decidir els campions de la present edició.

València acull la segona edició de València European Paracycling Cup

València acull la segona edició de València European Paracycling Cup

Els carrers que es veuran afectades pels talls de trànsit degut a la cursa seran els carrers José Ballester Gonzalvo, Arnaldo de Vilanova, carrer de l’Enginyer Faust Elio, Avinguda dels Tarongers i el carrer de Mendizábal.

La II València European Paracycling Cup, està organitzat pel Club Ciclista Dstrel Cycling Team en col·laboració amb la Real Federació Espanyola de Ciclisme i el patrocini de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esports de la Generalitat Valenciana, Diputació de València, Fundació Esportiva Municipal de València i Hyundai Marcos Automoción.