Notes de premsa

València acull aquest diumenge la 10KFem 2018 – Dia de la Dona… Esportista!

 • , , ,

La 10K Fem 2018 – Dia de la Dona… Esportista!, organitzada per la plataforma de promoció i foment de l’esport femení “Nosotras Deportistas” amb el suport de la Fundació Esportiva Municipal i la Diputació de València, tindrà lloc diumenge que ve 4 de març en la nostra ciutat.

Carrera 10KFem 2018 – Dia de la Dona… Esportista!

La carrera de caràcter femení celebra enguany la seua quarta edició per a commemorar, un any més, el Dia Internacional de la Dona, que se celebra el 8 de març, des de l’àmbit esportiu. La cita amb l’esport femení donarà començament a les 9 del matí des del Passeig de l’Albereda, entre el pont del Real i el de l’Exposició. Enguany, a diferència dels anteriors, el recorregut transcorrerà pels carrers més cèntrics de la ciutat, inclosa l’emblemàtica Plaça d’Ajuntament.

La primera 10K dirigida exclusivament dones a nivell nacional s’ha convertit en una prova assenyalada que serveix per a promoure la pràctica de l’esport entre les dones i posar en valor el treball de les esportistes. Les participants tenen l’opció, en realitzar la seua inscripció, de fer una donació solidària a la Fundació ANAR.

Inscripcions fins al 28 de febrer: http://www.carrera10kfem.com/inscripcion/