Notes de premsa

València acull el primer Màster Nacional de Pàdel adaptat, que serà puntuable per a accedir al Campionat d’Espanya absolut

 • , ,

L’elit nacional competirà en l’I Màster Nacional de Pàdel en cadira de rodes València 2024 del 3 al 5 de maig en el Poliesportiu Juan Antonio Samaranch amb 22 parelles arribades de 8 comunitats autònomes

Este matí s’ha presentat l’I Màster Nacional de Pàdel en Cadira de Rodes València 2024 amb la presència de la regidora d’Esports de l’Ajuntament de València, Rocío Gil; la junta directiva de l’Associació de persones amb lesió medul·lar i altres discapacitats físiques de la Comunitat Valenciana (ASPAYM CV) i participants del torneig, que reunirà 22 parelles d’elit nacional en este esport durant els dies 3, 4 i 5 de maig en les instal·lacions municipals del Poliesportiu Juan Antonio Samaranch.

La regidora d’Esports de l’Ajuntament de València, Rocío Gil, ha volgut destacar durant la seua intervenció que “des de l’àrea d’Esports de l’Ajuntament estem apostant de manera forta i decidida per l’esport adaptat en tots els seus vessants, i bona prova d’això és este Màster Nacional del més alt nivell que tindrà lloc la setmana vinent a la nostra ciutat. Com també ho és el Campionat d’Espanya d’atletisme FEDI que presentem abans d’ahir o la presentació que farem demà del Felines Quadrugby, el primer equip femení de rugbi en cadira de rodes. I és que, este equip de govern, demostra amb fets constatables el seu suport i impuls a l’esport per a tots”.

Abans d’acabar, Gil va voler “dona la benvinguda a tots els participants que arribaran des de tota Espanya perquè gaudisquen de la nostra ciutat fent el que més els agrada, practicar esport, especialment, el pàdel en cadira de rodes“ i va felicitar a “ASPAYM, a Enjoy, empresa gestora del poliesportiu, i a la resta d’entitats i patrocinadors que fan possible este Màster“.

Valencia acoge el primer Máster Nacional de Pádel adaptado, que será puntuable para acceder al Campeonato de España absoluto

Valencia acoge el primer Máster Nacional de Pádel adaptado, que será puntuable para acceder al Campeonato de España absoluto

Dins de les 16 jornades, 14 pertanyents a la Copa d’Espanya i dos al Campionat nacional, del calendari de la Federació Espanyola d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FEDDF), el Màster de València és l’antepenúltima prova puntuable de la Copa d’Espanya per a accedir al Campionat d’Espanya Absolut Pàdel a Cadira de Rodes 2024, del 21 al 23 de juny en Gran Canària.

La prova comptarà amb la participació de 22 parelles masculines, procedents de huit comunitats autònomes, destacant talents locals com Cristopher Triviño, de l’equip Universitat Politècnica de València IN, o Luis Peinado. Tots dos van formar part del combinat valencià que es va proclamar, per primera vegada en la història, campió d’Espanya de pàdel en cadira de rodes de seleccions autonòmiques el passat 24 de març.

El dimarts 30 d’abril, a les 13.00 hores, tindrà lloc el sorteig del quadre principal, per a iniciar els primers partits d’este quadrant el divendres 3 de maig, des de les 16.00 hores. El gruix del quadre se celebrarà el dissabte 4 de maig, a partir de les 09.00 hores, per a acabar el diumenge 5 de maig, des de la mateixa hora, amb les finals de tots els quadres, inclòs el principal, amb hora aproximada de la seua Final a les 11.00 hores.

Després de les finals, tindrà lloc el lliurament de premis als jugadors, que menjaran amb la resta de participants i els seus acompanyants.

La élite nacional competirá en el I Máster Nacional de Pádel en Silla Valencia 2024 del 3 al 5 de mayo en el Polideportivo Juan Antonio Samaranch con 22 parejas llegadas de 8 comunidades autónomas

La élite nacional competirá en el I Máster Nacional de Pádel en Cadira de Rodes Valencia 2024 del 3 al 5 de mayo en el Polideportivo Juan Antonio Samaranch con 22 parejas llegadas de 8 comunidades autónomas

Tots els partits es disputaran en les cinc pistes interiors de cristall i accessibles per a cadires de rodes del Poliesportiu Juan Antonio Samaranch, que compta també amb servicis d’higiene accessibles, aparcament reservat, zona de descans i cafeteria-restaurant.

El complex esportiu municipal és pròxim a l’emblemàtica Ciutat de les Arts i les Ciències de València, on els jugadors estaran allotjats en hotels de la zona, amb una ajuda de 50€ per esportista en la seua estada en participar en la categoria Màster.

Altres avantatges dels jugadors de la categoria Màster, superior a la Base i la Open, són: inscripció gratuïta, ajudes de 2.000€ en desplaçaments, més punts a obtindre, un premi metàl·lic obligatori de 1.000€ i major nombre de trofeus per a les parelles del Quadre Principal.

El I Màster Nacional de Pàdel a Cadira de Rodes València 2024 està organitzat, per segona vegada, per ASPAYM CV i el Club Esportiu de Pàdel a Cadira representant un compromís amb la inclusió i el desenvolupament de l’esport adaptat, brindant una oportunitat única per als atletes amb discapacitat física de demostrar el seu talent i competir en un entorn professional de primer nivell.