Notícies

València obrirà el pròxim 30 de març la tercera edició de la Sanitas Marca Running Series

 • 

Este matí s’ha presentat la tercera edició de la Sanitas Marca Running Series, un conjunt de carreres que se celebrarà en nou ciutats espanyoles i que començaran el pròxim 30 de març. Esta sèrie de proves recorreran per tercer any consecutius centenars de quilòmetres del nostre país, acostant la passió pel ‘running’ a milers de persones.

En esta tercera edició seran nou les ciutats que disfrutaran d’esta gran carrera. I com ja succeïra l’any passat, el punt de partida serà el pròxim 30 de març a València. En la seua primera parada en la nostra ciutat, es van registrar 2.000 corredors i que en esta nova edició promet no decebre amb un renovat recorregut i un traçat homologat. A València li seguiran Valladolid, el 6 d’abril; Sevilla, el 18 de maig; Segòvia, el 14 de juny; Gijón, el 19 d’octubre; Alacant, el 26 d’octubre; Madrid, el 9 de novembre i Saragossa, el 23 de novembre. A l’acte han acudit representants d’algunes seus en què se celebraran les carreres. 

La edición de 2013.

La edición de 2013.

El director del diari MARCA, Óscar Campillo, i la directora d’estratègia, publicitat i patrocinis de Sanitas, Rosa Berlanas han sigut els encarregats de donar els detalls d’estes proves, acompanyats pels atletes Juan Carlos Higuero i Aauri Bokesa, que han exercit com a padrins de l’acte. “Per a nosaltres és un honor comptar amb la participació de Aauri i Juan Carlos, dos atletes que representen perfectament la filosofia de Sanitas Marca Running Series” va comentar Campillo.

Com cada any, les carreres s’adaptaran a tots els ‘runners’ oferint dos opcions: el recorregut de 10 quilòmetres per als més professionals i el de cinc per als que s’inicien en este esport. “Per a Sanitas és un orgull formar part d’este projecte en què es posa a disposició dels amants del ‘running’ un circuit de carreres populars i que fomenta els hàbits saludables”, va explicar Berlanas.

Esta prova forma part dins de l’ampli calendari de carreres populars que alberga la ciutat de València, que organitza i disfruta de prop de 30 esdeveniments davall la nova marca de ‘València Ciutat del Running‘, des de les carreres més assequibles en distància per als iniciats fins a la disputa de la Marató València Trinidad Alfonso.

Les inscripcions ja estan obertes a través de www.sanitasmarcarunningseries.com o en www.marcaentradas.com. El cost de la inscripció és de 10€ i inclou una camiseta exclusiva, diploma, cronometratge, hidratació i assegurança d’accidents.

CALENDARI DE CARRERES

València: 30 de març
Valladolid: 6 d’abril
Sevilla: 18 de maig
Segòvia: 14 de juny
Gijón: 19 d’octubre
Alacant: 26 d’octubre
Madrid: 9 de novembre
Saragossa: 23 de novembre

Més informació en www.sanitasmarcarunningseries.com