Notes de premsa

Una remodelada Fonteta acull el Trofeu Ciutat de València de bàsquet

 • , ,

Les obres de modernització de les instal·lacions del pavelló Municipal de la Font de Sant Lluís, popularment conegut com “La Fontenta”, han conclòs amb una millora dels seus accessos i de les torres d’evacuació que garantixen un ràpid desallotjament de les grades.

El Regidor Delegat d’Esports, Cristóbal Grau, acompanyat pel president del València Basket Club, Vicent Solà, ha visitat este recinte que diumenge que ve, 6 d’octubre, albergarà el tradicional “Trofeu Ciutat de València”, que enguany celebra el seu 20 aniversari.

Este partit, amb el que el València Basket començarà la seua temporada baix el lema “la cultura de l’esforç”, començarà a les 18’00 hores, i enfrontarà a l’equip valencià amb el Cajasol Sevilla.

Una remodelada Fonteta acoge el Trofeo Ciudad de Valencia de baloncesto

Una remodelada Fonteta acoge el Trofeo Ciudad de Valencia de baloncesto

En paraules del regidor, “es tracta d’una cita obligatòria des de fa dos dècades, ja que des de la seua primera edició, en 1994, s’han celebrat grans encontres, amb moments inoblidables, com els que l’equip oferirà en la present temporada”. Així, Cristóbal Grau, que ha recordat “la intensa col·laboració que des de fa 20 anys mantenen Ajuntament i el Club esportiu”, ha agraït el compromís d’esta entitat que lidera el bàsquet nacional i europeu amb la ciutat de València”.

Pel que fa a les obres escomeses en “La Fonteta”, actual seu del València Basket, el Regidor ha destacat que estes s’han dut a terme amb molta celeritat, ja que van començar el passat 1 d’octubre, i ha assegurat que han generat “unes instal·lacions molt més còmodes per als usuaris”.

Concretament, el remodelat pavelló poliesportiu compta amb quatre torres d’evacuació amb passarel·les superiors, dos d’elles en la fatxada principal i la tercera i quarta en la part posterior del pavelló.

“La Fonteta” també ha sigut objecte de millores en l’interior del recinte, que ara lluirà tres nous vomitoris que faciliten l’accés dels espectadors a les seues localitats, i de treballs que han ampliat i millorat les escales tant interiors com exteriors, així com els espais comuns.

Cal recordar que El València Basket ha realitzat una inversió de 0,9 milions d’euros per a poder dur a terme totes les millores connexions, en virtut del conveni firmat amb l’Ajuntament de València per a l’ús d’este equipament esportiu. De fet, la modernització de “La Fonteta” ha sigut planificada pel València Basket i supervisada en tot moment pels tècnics de la Fundació Esportiva Municipal i han generat 40 llocs de treball directes durant el període d’intervenció.