Notes de premsa

Un Triatló, tres distàncies, cinc modalitats

 • , ,

Els 1.400 participants del Triatló del Marítim estrenaran dissabte que ve les Santander Triathlon Series, circuit nacional que recorrerà deu ciutats, Madrid, Castelló, Tarragona, Mallorca, Sevilla, Gavà, Màlaga, Gijón i Getxo.

El Triatló del Marítim, amb un traçat ràpid, segur i completament pla, aspira amb este salt qualitatiu a convertir-se en una referència nacional i primera seu de les Santander Triathlon Series, que inicien la seua octava temporada.

santanderseriesdentro

El gerente de FDM, José Vicente Berlanga, durante la presentación de la prueba.

València se suma a este projecte en què es competix en tres distàncies, SuperSprint, Sprint i Olímpica, i cinc modalitats: individual, parella, relleus, femenina i 123 -tres components junts en les tres proves-, i en el que la presència femenina ascendix al 24% d’inscripcions.

La prova s’ha programat en tres distàncies, Olímpica (1.500 m natació / 40 km ciclisme / 10 km carrera a peu), Sprint (750 m / 20 km / 5 km) i SuperSprint (350 m / 10 km / 2,5 km), amb l’objectiu de facilitar una major participació per a tot tipus d’esportistes. Les aigües de la platja de la Malva-rosa acolliran la prova de natació, mentres que la competició de ciclisme transcorrerà per l’Av. Tarongers i el Bulevard Nord, mentres que la carrera a peu finalitzarà en el passeig Marítim.