Notícies

Un fin de semana de deporte en Valencia con vistas al mar: BestCycling, Triatlón VLC 113 y Silver Cup

 • 

Totes les cites esportives per a este cap de setmana a València apunten cap al mar. El dissabte tindrà lloc la sexta edició del Desafiament Bestcycling 2015, el major esdeveniment de ciclisme indoor que s’hi haja fet a Espanya fins a la data.

Tot el dia pedalejant a l’aire lliure en la Marina Reial Joan Carles I, 6 classes amb parades per a menjar i descansar. Enguany el Desafiament comptarà amb 1.000 bicicletes, 100.000W de so, i una organització que convertirà el cap de setmana en una autèntica experiència i amb un afegit solidari. I és que volen recórrer els 10.652 km que separen València de Kàtmandu, amb l’objectiu de recaptar fons per a destinar-los a Creu Roja en la seua ajuda solidària amb els damnificats de Nepal.

BestCycling

El diumenge, València tornarà a acollir una cita esportiva de primer nivell. Es tracta de l’A300W València 113, el Campionat d’Espanya de Mitja Distància de Triatló. Una exigent disciplina per a completar 1.900 metres de natació, 87 quilòmetres de ruta amb bicicleta fins a La Calderona i per a finalitzar una Mitja Maraton (21Km pel Jardí del Túria) de carrera a peu. I tot, amb l’eixida, transicions i meta en la platja de les Arenes – Malva-rosa. 
Triatlón de Media Distancia.

Una complexa prova quant a la seua organització, en la que col·laboraran més de 300 voluntaris, amb presència de 80 d’ells pertanyents a l’Oficina del Voluntariat de la FDM València.

D’altra banda, des del diumenge 28 de juny al 5 de juliol comença la Silver Cup Mundial Juvenil Classe Finn, una regata que comptarà amb els millors esportistes juvenils de la classe Finn en el Club Nàutic de València per a este esdeveniment esportiu en el mar. Es realitzaran dos proves cada dia, mentres que el diumenge finalitzaran amb la Medal Race i la cerimònia d’entrega de Trofeus.

Silver_Cup_Mundial_Juvenil_Clase_Finn_03