Notes de premsa

Un 5K homologat s’estrena en el Circuit

 • , , ,

Este diumenge torna l’XI Circuit Divina Pastora de Carreres Populars de València i ho fa d’estrena. I és que la I Carrera Never Stop Running ‘Nunca te rindas’ s’estrena en esta edició d’esta sèrie de deu proves populars per diferents barris de València.

A més, el seu traçat de 5.000 metres ha sigut recentment homologat, pel que es convertix en una nova distància homologada a València i en l’única prova en tota la Comunitat Valenciana que té esta distància en ruta homologada en els seus 5.000 metres.

Plano del 5k homologado de la I Carrera Never Stop Running “Nunca te rindas”

Plano del 5k homologado de la I Carrera Never Stop Running “Nunca te rindas”

L’eixida serà a les 9 hores en l’avinguda de França, on també tindrà lloc la meta després d’un recorregut de llargues rectes per a beneficiar els bons temps. A la conclusió d’esta ràpida i nova cita del Circuit, se celebrarà una altra edició més de les carreres infantils per a menors de 12 anys.

Inscripcions

Tots els que s’inscriuen carrera per carrera ho podran fer fins al dijous 28 de maig, a les 20:00 hores, en este enllaç o fins a arribar a les 2.000 inscripcions previstes per a la carrera. 
Vull inscriure’m

Carreres per als menors de 12 anys (limitades a 300 participants)

Després de finalitzar la carrera dels majors hi haurà carreres de distàncies inferiors per als majors de 3 anys i menors de 12 anys. Es podran realitzar fins al dijous 28 de maig, a les 20:00 hores, en este enllaç o fins a arribar a les 300 inscripcions previstes per a la carrera. El cost de la inscripció és d’1,00 euro que anirà destinat a Cáritas València.
Vull inscriure a mon peque

Entrega de dorsals (comú per a totes les categories)

Per a millorar l’arreplegada de dorsals, hi ha l’opció per a tots els inscrits a la carrera, la retirada anticipada del dorsal i xip. Dita arreplegada es pot realitzar en:

  • Opció que recomanem: Divendres 29 de maig de 17:00 a 21:00 hores en el Complex Esportiu Cultural Petxina (Passeig Petxina, 42).
  • Diumenge 31 de maig: avinguda de França número 58, des de les 7:30 fins a la 8:55 hores.

Per a arreplegar el dorsal farà falta presentar el DNI. En el cas d’arreplegar el d’una altra persona, farà falta portar l’autorització firmada de la mateixa i fotocòpia del DNI. (val una imatge en el mòbil).

Tots els menors d’edat hauran d’entregar en el moment de la retirada del dorsal una autorització paterna o materna

Entrega de dorsals menors de 12 anys

A més dels punts i horaris d’entrega de dorsals anteriors, els dorsals dels menors de 12 anys es podran arreplegar fins a 10 minuts abans de l’eixida en avinguda de França número 58.

Parc infantil per als més menuts

Des de les 8:30h haurà instal·lat un parc infantil per als més menuts que durarà fins al final de les carreres. Serà gratuït però hauran d’estar acompanyats d’adults que es responsabilitzen dels menors.

Vestuari

Hi haurà un servici de vestuari el cost del qual serà de 1€ que es destinarà íntegrament a la ONG Isidora Pertusa que realitza projectes amb la infància. Estarà situat en la zona de meta.

Pàrquing de bicicletes

Per a facilitar l’accés a la zona d’eixida i contribuir entre tots a fer un esdeveniment més sostenible, s’habilitarà un espai junt amb el vestuari per a poder deixar la bicicleta. Serà obligatori l’ús de cadenat.