Notes de premsa

Últimes places per a participar en la 5ª Carrera José Antonio Redolat

 • , , ,

El Circuit Divina Pastora de Carreres Populars de València torna aquest diumenge amb la 5ª Carrera José Antonio Redolat, la quarta prova del Circuit en el que va d’any. El període d’inscripcions es mantindrà obert fins a este mateix dijous 19 d’abril a les 20 hores accedint a través de la pàgina web de l’organització www.deportevalencia.com/carreras.

V Carrera José Antonio Redolat

L’eixida tindrà lloc en el número 14 de l’avinguda Maestro Rodrigo i es durà a terme per torns, segons els dorsals dels participants. Els primers a arrancar seran els corredors amb dorsal preferent (A,B,C i D) a les 09:00 hores, seguits a les 09:04 hores dels restants corredors que no disposen de dorsal prioritari. A continuació, serà el torn dels inscrits en les modalitats de marxa a peu i marxa nòrdica, a les 09:05 hores.

La carrera consta d’un recorregut de 6,6 quilòmetres, els quals transcorreran per superfície mixta, en aquest cas asfalte i terra, ja que una part de la prova tindrà lloc per l’antic llit del riu Turia. Serà en aquest espai on finalitze la competició quan els participants creuen la meta situada en les pistes d’atletisme del Estadi del Turia.

Los jóvenes escolares también tendrán su espacio este domingo ya que la carrera cuenta pruebas infantiles, para acercar el runnig a los niños y niñas de entre 4 y 14 años. Asimismo, además de la modalidad competitiva por la que optan los corredores, quienes lo prefieran también pueden participar en las categorías de marcha a pie o marcha nórdica, es decir, caminando a ritmo de paseo.

Els joves escolars també tindran el seu espai aquest diumenge ja que la carrera compta amb proves infantils, per a acostar el runnig als xiquets i xiquetes d’entre 4 i 14 anys. Així mateix, a més de la modalitat competitiva per la qual opten els corredors, els qui ho preferisquen també poden participar en les categories de marxa a peu o marxa nòrdica, és a dir, caminant a ritme de passeig.

En el cas de les modalitats de marxa nòrdica i marxa a peu les inscripcions també poden realitzar-se el mateix dia de l’esdeveniment presentant-se en la zona d’eixida entre les 7:30 i les 8:55 hores. El cost del dorsal per als corredors és de 2,55 euros, i de tan sol un euro en el cas dels marxadors.

Durant el temps que dure la carrera s’oferirà servei de guarda-roba per als participants, a càrrec de l’entitat solidària de l’esdeveniment, Fontilles Salud y Desarrollo, la mateixa entitat que rebrà els diners obtinguts de les inscripcions infantils, el preu de les quals d’un euro és íntegrament solidari.