Notes de premsa

Última oportunitat per a participar en la Travessia a Nade València 2018

 • , ,

Les inscripcions per a participar en la Travessia a Nade València, que aquest dissabte celebra el seu 26ª edició, estaran obertes fins al dimarts 24 de juliol a les 12 hores, accedint a través de la pàgina web de l’esdeveniment  https://www.travesianadovalencia.com/. La tradicional prova, organitzada per la Fundació Esportiva Municipal en col·laboració amb la Federació de Natació de la Comunitat Valenciana, torna a la Marina de València amb una nova edició en la qual s’espera superar la xifra d’1.000 nadadors.

XXVI Travessia a Nade València

La clàssica cita, pertanyent al Circuit d’Aigües Obertes de la Comunitat, començarà a les 9 hores, quan tindrà lloc l’eixida de la travessia curta, de 750 metres de distància. A continuació, a les 9:30 hores, arrancarà la prova principal, puntuable en el Circuit, i en la qual els participants de les diferents categories hauran de completar un recorregut de 2.500 metres.

Un total de nou categories es disputaran la distància llarga -2.500 metres- que engloba des d’alevins, xiquets i xiquetes d’entre 13 i 14 anys, fins a veterans de 6ª categoria, aquells nascuts en 1943 i anys anteriors. Les eixides es produiran en sis torns amb un marge de 10 minuts entre cadascuna d’elles.

XXVI Travessia a Nade València

El cost de la inscripció varia en funció de la distància. En el cas de la travessia curta el preu és de 5 euros per a nadadors federats i 8 euros per a no federats, mentre que en la distància llarga el cost és de 7 euros per als federats i 10 euros per als no federats. 

Quant a la recollida de xips existeixen dues opcions per als nadadors, ben personant-se en les oficines de la Federació de Natació de la Comunitat, situada en el Complex Esportiu Cultural Petxina (Passeig de la Petxina, 42), el dijous 26 o el divendres 27 de juliol en horari de 09:30 a 13:30 h i de 16:00 a 20:00 h, o bé el dissabte 28, dia de la prova, en l’Embull nº 2 del port entre la 7:30 i les 8:45 hores.

A més, el mateix dia de la competició, els participants hauran de retirar el capell i efectuar el seu marcatge, obligatori per a tots els nadadors, a partir de les 07:30 hores en la zona d’eixida de la prova.

La Travessia a Nade València supera amb aquesta edició el quart de segle convertida, sens dubte, en una gran oportunitat perquè els amants d’aquest esport puguen gaudir i disputar una de les travessies més emblemàtiques del calendari.