Notes de premsa

Triatló Maritim obri el termini d’inscripcions amb preus promocionals

 • , ,

Avui s’obri el termini d’inscripcions per a participar en el Triatló Maritim, que tindrà lloc en la nostra ciutat el pròxim 12 de maig. Durant 48 hores els interessats a participar poden fer la seua inscripció a preus promocionals, és a dir, solament fins al divendres 9 de febrer a les 12:00 hores.

València es converteix així, un any més, en la primera seu del circuit de triatló popular Santander Triathlon Sèries 2018.

La prova ha sigut dissenyada per a donar cabuda a esportistes de tots els nivells i compta amb un programa en tres distàncies (olímpic, sprint, supersprint), així com diferents modalitats (individual, parelles, relleus). Sens dubte un ambient envejable per a dur a terme la prova.

Amb eixida i arribada en la Platja de la Malva-rosa, València és una de les seus més destacades i emblemàtiques del circuit. En la passada edició, la segona des que començara a celebrar-se l’esdeveniment esportiu, va haver-hi 1.600 participants. A més, la ciutat permet practicar natació en les tranquil·les aigües del Mediterrani, realitzar la part de ciclisme en un recorregut urbà pla, ampli i ràpid, i córrer pel Passeig Marítim fins a arribar a la línia de meta.

Inscripcions i més informació:  www.santandertriathlonseries.com