Notícies

Toro Loco València Triatló 2014 obri els seus 3.500 inscripcions per a cinc modalitats el 6 de març

 • ,

La quinta edició de Toro Loco València Triatló ja ha començat. Després de mesos d’anàlisi i treballs previs destinats a la planificació de l’esdeveniment, Toro Loco València Triatló anuncia l’obertura de les 3.500 inscripcions per al pròxim 6 de març. Des de les 10 del matí, i durant 24 hores, s’oferiran 500 places bonificades repartides entre les diferents modalitats. El preu per a la resta es manté respecte a l’edició de 2013.

Organitzada per Trisense Sport junt amb la Fundació Esportiva Municipal de l’Ajuntament de València i la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana, la competició se celebrarà el 6 i 7 de setembre en la Marina Reial Joan Carles I, que, després de cinc anys albergant l’esdeveniment, ja és conegut per tots com el gran estadi del triatló.

Natación en La Marina.

Natación en La Marina.

Davall el lema “El teu repte”, Toro Loco València Triatló 2014 té com a objectiu mantindre els valors que, any rere any, la convertixen en de l’epicentre del triatló popular durant un cap de setmana multiesportiu. Per a això, la prova estarà disponible en tres distàncies i cinc modalitats que permeten a esportistes de totes les edats i condicions trobar el seu particular repte: supersprint, triatló de la dona, sprint, olímpic i paratriatló.

Més informació i inscripcions: www.valenciatriatlon.es   

Segmento de ciclismo.

Segmento de ciclismo.