Notes de premsa

Tornen una temporada més els Jocs Esportius Municipals

 • 

Ja està obert el termini d’inscripció per a la 39é edició dels Jocs Esportius Municipals que organitza la Fundació Esportiva Municipal. Aquests Jocs Esportius estan dirigits a joves en edat escolar, nascuts entre els anys 2002 i 2014. Els joves poden participar a través dels centres educatius, clubs esportius o qualsevol entitat pública o privada degudament legalitzada, el domicili social de la qual estiga situat en el terme municipal de València. 

En aquesta nova edició, la oferta esportiva programada per a aquest curs comptarà amb un total de 12 modalitats esportives, que s’organitzaran mitjançant el desenvolupament d’una lliga regular (Bàsquet, handbol, hoquei, futbol sala, voleibol i rugbi) o a través d’un calendari de jornades (Escacs, bàdminton ,esgrima, atletisme, multideporte i multiaventura).

Així mateix, totes les modalitats esportives es dividiran entre les categories prebenjamín i juvenil, és a dir, per a xiquets d’entre 7 i 18 anys.

El termini d’inscripció dels jocs finalitza el pròxim dia 19 d’octubre a les 20,00 hores, per a totes les categories. A més, l’inici dels campionats, jornades, etc., està previst per al dia 7 de novembre. No obstant això, es notificarà oportunament als participants, l’inici de la competició, en les bases particulars de competició de cada esport.

La inscripció dels Jocs Esportius Municipals es realitzarà per Internet, entrant en la pàgina web de la Fundació Esportiva Municipal.

Consulta les Bases dels Jocs Esportius Municipals: Accedeix ací 

OFICINA TÈCNICA DELS JOCS

L’horari d’atenció al públic, en general al llarg de tota la temporada, serà de dilluns i divendres de 17.00 a 20.00 h. i els dimarts, dimecres i dijous de 16 a 20,00 h. Per a accedir físicament a l’oficina caldrà sol·licitar prèviament cita prèvia trucant al telèfon 633685035 o enviant un correu electrònic a jocsesportius@fdmvalencia.es

Si tens algun dubte sobre la inscripció, consulta les instruccions per a apuntar-te als Jocs Esportius Municipals.