Notes de premsa

Tornen els Campus d’Hivern amb les Escoles Esportives Municipals de Nadal

 • , , ,

S’acosta el Nadal i amb ell l’època de vacacions escolars per als xiquets i xiquetes de la ciutat. Este període de descans hivernal és el moment perfecte perquè els més menuts aprofiten el temps practicant activitats esportives i formatives en les Escoles Esportives Municipals.

Per això posem en marxa, un any més, els Campus d’hivern, amb l’objectiu de mantindre l’aprenentatge dels més xicotets a través de classes esportives i lúdiques que permeten els escolars d’entre 6 i 16 anys continuar amb el seu ritme habitual. A més de servir de suport en la conciliació laboral i familiar als pares que treballen durant el període nadalenc.

Els projectes esportius planificats per a les escoles nadalenques es desenrotllaran en tres instal·lacions municipals de la ciutat:

  • Poliesportiu Benimaclet (Campus únic de bàsquet i esgrima).
  • Poliesportiu Verge del Carme-Beteró (Campus d’hoquei).
  • Complex Esportiu Cultural Petxina (Campus únic de multiesport i escacs).

Els campus en les Escoles de Nadal es desenrotllaran en dos períodes setmanals. D’una banda, del 26 al 29 de desembre, i d’altra, entre el 2 i el 5 de gener del 2018, en horari de matí i vesprada.

Les inscripcions per a apuntar-se ja estan obertes, amb la possibilitat d’inscriure’s només una setmana de les dos o ambdós. Els preus oscil·len entre els 60 i els 100 euros i tots els centres ofereixen servici opcional de menjador.

Per a conéixer més informació i detalls de la inscripció fes clic en els següents enllaços.


baloncesto esgrima

 

> Campus de Nadal de Bàsquet/Esgrima. + info

 

Benimaclet


ajedrez

 

> Campus de Nadal de Multiesport. + info

 

 Petxina

 hockey

 

> Campus de Nadal d’Hoquei. + info 

 

Verge del Carme-Beteró