Notícies

Torna la Volta a Peu de les Falles de València

 • ,

La carrera se celebrarà el diumenge 21 de novembre i inclourà una modalitat competitiva i una no competitiva

València recupera una de les proves populars més esperades. El diumenge 21 de novembre torna la Volta a Peu dels Falles de València, una carrera que comptarà amb 1.500 participants i que podrà realitzar-se corrent, a peu o en cadira de rodes.

D’aquesta manera, la prova, igual que en carreres anteriors, inclourà una modalitat competitiva i una altra no competitiva. És a dir, les persones participants podran decidir si prefereixen que el seu temps quede registrat i formar part de la classificació general o gaudir de la prova de manera relaxada, realitzant el recorregut caminant.

Desenvolupament de la prova

La carrera competitiva començarà a les 9.00 hores al carrer Marqués de Sotelo. A continuació, tindrà lloc l’eixida de la marxa a peu, no competitiva.

El traçat presenta una distància de 5.500 metres, per això, la prova és apta per a persones de qualsevol edat. De fet, en la modalitat no competitiva fins i tot poden apuntar-se xiquets i xiquetes de menys de 14 anys, sempre que vagen acompanyats d’una persona adulta. A més, les i els participants disposaran d’una hora per a completar el recorregut.

El reglament complet pot consultar-se i descarregar-se punxant ací.

 

Inscripcions i recollida de dorsals 

El període d’inscripcions romandrà obert fins al dijous 18 de novembre, a les 23.00 hores, o fins a completar els 1.500 dorsals disponibles. La inscripció tindrà un cost de 2,65 € i pot efectuar-se en: https://sportmaniacs.com/es/services/inscription/xi-volta-a-peu-de-les-falles-de-valencia

Quant a la recollida de dorsals, per a evitar aglomeracions, s’habilitaran dos dies en la seu de la Fundació Esportiva Municipal (Passeig de la Petxina, 42). Les dates de recollida seran el divendres 19 de novembre, de 17.00h a 20.00h, i el dissabte 20 de novembre, de 10.00h a 13.00h i de 16.00 h a 20.00 h. Cal destacar que el dia de la carrera no serà possible recollir el dorsal.

Per a efectuar la recollida del dorsal serà necessari presentar el DNI. En el cas de recollir el d’una altra persona, s’haurà d’aportar l’autorització signada de la mateixa i la fotocòpia del DNI.

Mesures anti Covid-19

A més de recuperar l’esport al carrer, la prioritat de la Fundació Esportiva Municipal és assegurar el compliment de les mesures sanitàries i garantir la seguretat i el benestar de totes les persones que participen en les carreres populars, siga com a corredores o corredors o com a personal de l’organització.

Per això, una vegada dins del box d’eixida, les i els runners hauran d’usar mascareta quirúrgica o FFP2 fins que s’inicie la prova, així com en travessar la línia de meta.