Notícies

Tot llest per a les Escoles Esportives

 • , ,

El pròxim 15 de setembre s’obrirà el termini per a la inscripció dels alumnes a les Escoles Esportives de València, curs 2015/16.

Les Escoles Esportives municipals, organitzades per les federacions i associacions esportives en col·laboració amb la Fundació Esportiva Municipal de l’Ajuntament de València, obrin el període d’inscripció per a xiquets i escolars entre 4 i 18 anys.

Deporte escolar

Deporte escolar

Esta activitat esportiva de caràcter voluntari té com a objectius ser complementària a l’assignatura d’Educació Física i es configuren a través d’un Itinerari Esportiu educatiu en coherència amb els cicles educatius. L’activitat en el curs escolar es desenrotlla en les pròpies instal·lacions del centre escolar i també en els poliesportius municipals, sempre en horari no lectiu i dies laborables, des d’octubre a maig.

Consulta horaris i esports de totes les Escoles Esportives:

Llistat d’EEDD en centres escolars ordenat per districtes (*)
Llistat d’EEDD en instal·lacions esportiva municipals (*)

(*) llistats provisionals

No volem que cap niño/a es quede sense la possibilitat de formar-se a través de l’esport. Consulta les opcions de preus, bonificacions i exempcions de pagament, així com tota la informació sobre el programa en l’enllace següent: http://goo.gl/IE8g1Y