Notícies

The Color Run arriba a València

 • ,

The Color Run by Desigual arriba per primera vegada a València este pròxim diumenge 27 de setembre. La capital del Túria serà la tercera ciutat espanyola a albergar l’esdeveniment. La cita permetrà als seus més de 6.000 participants disfrutar d’un traçat de 5 quilòmetres corrents o caminant ple de diversió, amb eixida i meta en la Marina Reial i pas pel pont llevadís en un singular lloc.

Es tracta d’una carrera que unix color, diversió, esport i música, la mescla perfecta que definix a la marca espanyola. Els seus 5 quilòmetres sense límit de temps, on l’objectiu és exalçar els valors d’una vida saludable i disfrutar d’una jornada divertida amb la família i amics, ja que els participants poden afrontar la cita tant de manera individual com en equips sense límit d’integrants i amb eixides escalonades per a evitar aglomeracions en el circuit previst per l’organització.

The Color Run llega a Valencia

The Color Run llega a Valencia

Durant el recorregut es marcaran quatre punts quilomètrics; taronja, verd, rosa i blau. En ells, un grup format per 40 voluntaris anirà tacant a tots els participants amb pols de colors 100% segurs (midó de dacsa pintada) amb la finalitat que tot el món arribe a la meta amb la major diversitat cromàtica possible.

Els inscrits es trobaran amb una de les bosses del corredor més completes del panorama nacional, al rebre dins d’ella unes ulleres de sol, una cinta per al pèl, una camiseta, una motxilla i diversos regals més. Les inscripcions en la web oficial de l’esdeveniment web oficial de l’esdeveniment estaran disponibles fins a última hora del dijous 24.