Notícies

The Color Run conquista la Marina Reial Joan Carles I en la seua primera visita a València

 • 

The Color Run™ by Desigual ha desembarcat per primera vegada en la seua història a València, sumant la capital del Túria a les més de 300 ciutats que alberguen la cita en tot el planeta.

Més de 6.000 persones han disfrutat per primera vegada en terres llevantines dels denominats 5 quilòmetres més feliços del planeta, en una carrera que ha unit color, diversió, esport i música.

Color Run by Desigual 2015

Color Run by Desigual 2015

A més, els corredors han pogut diferenciar-se respecte a les edicions de Barcelona i Sevilla gràcies a la possibilitat d’haver tornat a transitar a peu el pont llevadís construït en el seu moment per a fa creuar els monoplaces de la Formula 1 sobre la Marina Joan Carles I del port.

La festa ha sigut completa a l’arribar a la meta, mercé al festival musical que s’ha allargat per espai de quatre hores i que han protagonitzat els DJ’s Jose AM de Máxima FM i Óscar Martínez de Los 40 Principales.

The Color Run™ by Desigual ha permés als assistents disfrutar d’un recorregut amb quatre punts quilomètrics; taronja, verd, rosa i blau. En ells, un grup format per 40 voluntaris ha sigut encarregat de ‘tacar’ a tots els participants amb pols de colors 100% segurs (midó de dacsa pintada), aconseguint que tot el món arribara a la meta amb la major diversitat cromàtica possible.