Notes de premsa

Surf, Music & Friends inaugura la seua primera edició a València

 • , ,

Kepa Acero, Natxo González i Aritz Aranburu presenten el seu últim film a la recerca de la millor ona del món

Surf, Music & Friends va inaugurar ahir la seua primera edició en la capital del Túria, amb l’obertura de tots els seus espais, el començament de les proves esportives i els primers concerts i pel·lícules, donant lloc a una jornada autèntica entorn del surf per al públic valencià.

El festival va obrir les seues portes en la zona Nord de La Marina de València, a les dotze del migdia, amb una selecció de botigues per al Surf Market, la posada en marxa del Live Shaping, on es podrà veure el procés complet de construcció d’una taula de surf, l’àrea de Surfskate i la variada oferta de Food Trucks amb el millor rotllo surfero.

Ha sigut una primera jornada de presentació, on a més la presència institucional s’ha donat en la figura d’Andrés Campos, Diputat d’Esports i Joventut de la Diputació de València, principal impulsor públic de l’esdeveniment. Campos ha estat acompanyat en aquest acte de benvinguda pels co-directors Carlos Meana i Lluís Salvador; Joana Alonso Dal Monte, Brand Manager Local de Mahou i els protagonistes del surf d’ones grans, l’hawaià Jamie Mitchell, el basc Kepa Acero i el realitzador Michael Darrigade.

Després de la presentació de la vesprada van començar les primeres proves esportives per a cadets, amb la Board Technical Race i la Mixed Rescue Relay, on han participat algunes de les joves promeses d’Espanya i del continent. L’Aula de la Mar, dirigida per la Dra. en Biologia, Laura Miralles, ha dut a terme també les seues primeres ponències, per a parlar-nos del Mediterrani i de la posidònia com a font de vida, concloent amb la intervenció del Dr. Fernando de Rojas amb la seua ponència sobre el sector blau a la Comunitat Valenciana.

Surf, Music & Friends inaugura la seua primera edició a València

Surf, Music & Friends inaugura la seua primera edició a València

Ha sigut a partir d’aquesta hora quan el públic s’ha acostat de manera important al festival, per a gaudir de totes les activitats de les vesprades, amb una afluència estimada al voltant de les deu mil persones durant tot el dia. El concert de Mr. Sánchez, dins de les propostes per *Vibra *Mahou, la plataforma de música de Mahou Cinco Estrellas, va ser el moment musical del dia, rematat per la sessió del valencià DJ Falomir presentant Barrio Latino amb una bella proposta combinant els seus audiovisuals.

Però sens dubte, el moment més esperat d’aquest primer dia, va ser la projecció de les pel·lícules documentals en col·laboració amb Vans, Corazón de Escamas i La Isla de los Tigres, comptant aquesta última amb la presència estel·lar de tres estreles nacionals i mundials del surf, com són Kepa Acero, Natxo González i Aritz Aranburu.

En definitiva, una primera jornada a l’altura de les expectatives generades i que promet un cap de setmana fins al diumenge 12 de juny inoblidable per als amants del surf a València i amb tota una proposta d’oci i cultura surf per a tots els públics. La programació al detall es pot consultar a https://surfmusicandfriends.com/programa/

Aquesta primera edició de Surf, Music and Friends a la ciutat és possible gràcies a la col·laboració de la Diputació de València juntament amb l’Ajuntament de València a través de les seues regidories d’Esports i Turisme i la participació de La Marina de València.