Notícies

Sorteig del quadro principal, obertura de taquilles i fun parck… el València Open 2015 ja ha començat

 • 

El València Open ja ha començat. Obertura de taquilles i de la zona del fun parck, de lliure accés i gratuïta per a totes, i els primers partits de les rondes prèvies d’un torneig que acollirà la Ciutat de les Arts i Ciències fins al pròxim 1 de novembre.

El dissabte es va realitzar el sorteig del València Open en l’Auditori Santiago Grisolia de la Ciutat de les Arts i les Ciències, oferint grans encontres des de primera ronda. I és que, per a començar, Roberto Bautista s’enfrontarà a Nicolás Almagro i Guillermo García-López farà el propi amb Fernando Verdasco, mentres que Marcelo Granollers es veurà les cares amb el jove talentós Andrey Rublev.

A més, el debut del gran favorit, David Ferrer, pot ser en un duel bomba, ja que l’australià i un dels jugadors més mediàtics del circuit ATP, Nick Kyrgios, si supera el seu primer compromís amb un ‘qualy’, seria el roval de l’alacantí.

El dissabte es va realitzar el sorteig del València Open en l'Auditori Santiago Grisolia de la Ciutat de les Arts i les Ciències, oferint grans encontres des de primera ronda

El dissabte es va realitzar el sorteig del València Open en l’Auditori Santiago Grisolia de la Ciutat de les Arts i les Ciències, oferint grans encontres des de primera ronda

Juan Carlos Ferrero, després de l’acte, s’ha referit a la duresa dels partits. “Ja sabíem que, per la qualitat dels jugadors, hi hauria emparellaments durs en primeres rondes, i així ha sigut. A l’aficionat que li agrada el tenis sap que en el València Open veurà un nivell espectacular”, hi ha assenyalat el director del torneig. Per la seua banda, Pablo Andújar, mà innocent del sorteig i que debutarà davant d’un ‘qualy’, ha desitjat que “el València Open puga seguir molts anys, perquè en cas contrari el tenis base de la Comunitat Valenciana donaria dos o tres passos arrere”.