Notícies

S’obri la inscripció per a la 3a Volta a Peu Runners Ciutat de València

 • ,

El Circuit de Carreras Populares de València ha obert aquest dilluns 21 de febrer el termini d’inscripció per a la III Volta a Peu Runners Ciutat de València. La gent que vulga apuntar-se a aquesta tercera cita del calendari tindrà de temps fins al dijous 24 de març (23:00h) o fins a omplir les 1.200 inscripcions previstes. El preu d’aquesta carrera serà de 2,65€. Pots inscriure’t des d’ací.

Aquesta jornada esportiva continuarà mantenint la modalitat de Marxa a peu que comptarà amb un total de 500 places. D’aquesta manera, qualsevol ciutadà podrà gaudir de l’esdeveniment d’una manera més pausada i amb un requeriment físic menor. Aquesta modalitat és no competitiva i inclourà també aquells participants que practiquen la Marxa Nòrdica.

A més, es tornarà a celebrar la prova dirigida a menors de 14 anys, en la qual podran participar un total de 300 xiquets/as. En funció de l’edat varia la distància del recorregut.

La recollida del dorsal es podrà fer a la botiga de Intersport Ademuz ,situat al Parc Comercial Ademuz, el divendres 25 de març de 17:00h a 21:00h o el dissabte 26 de març de 10:00h 21:00h. I com segona opció, el dia de la carrera des de 1h 30 minuts abans de començar la prova, en la zona d’eixida. 

La III Volta a Peu Runners Ciutat de València es disputarà el 27 de març de 2022 i arrancarà en la C/Doctor Marcos Sopena. Aquesta prova de 5.100 metres recorrerà la Platja de les Arenes, alternant trams d’asfalt i arena.