Notícies

S’obri el termini de sol•licitud per als centres escolars de les Escoles Esportives 2017/18

 • ,

Des de l’1 de juny fins al pròxim 22 de juny estarà obert el termini de sol·licitud per a tots els centres escolars de València de les Escoles Esportives del  curs 2017/18.

Les Escoles Esportives, organitzades per la Fundació Esportiva Municipal de l’Ajuntament de València en col·laboració amb les federacions esportives autonòmiques, són un programa d’iniciació esportiva que representa la porta d’entrada a l’esport per a escolars d’entre 4 i 18 anys, amb els beneficis per a la salut i els valors educatius que l’esport transmet.

En paraules de Maite Girau, regidora de Sanitat, Salut i Esports de l’Ajuntament de València “És molt important fomentar els hàbits saludables des de xicotets. Amb les escoles esportives volem que tots i totes els/les escolars tinguen garantit el seu accés a la pràctica esportiva, a la formació en els valors de l’esport i a l’adquisició d’hàbits saludables.

Se abre el plazo de solicitud para los centros escolares de las Escuelas Deportivas 2017/18

S’obri el termini de sol·licitud per als centres escolars de les Escoles Esportives 2017/18

El curs passat van participar més de 6.500 alumnes en un programa que, a més, oferix un pla de bonificacions o exempcions en el preu de les activitats per a aquells alumnes en risc d’exclusió social.

L’activitat de les Escoles Esportives es realitza en els mateixos centres escolars en horari no lectiu entre els mesos d’octubre a maig. Les activitats s’adapten en cada etapa educativa, Infantil, Primària o Secundària, a les necessitats i el desenrotllament del menor. A més, la Fundació Esportiva Municipal garantix la seguretat i qualitat educativa amb la presència de professionals amb la preparació adequada per a dirigir les diferents activitats, així com tots les assegurances necessàries.

Deporte escolar: tenemos un plan para tí

Esport escolar: tenim un pla per a tu

Per al curs 2017/18, les Escoles Esportives oferixen fins a 24 disciplines diferents: activitat física de base, preesport, escacs, atletisme, bàdminton, bàsquet, handbol, esports adaptats, esgrima, gimnàstica rítmica, gimnàstica artística, hoquei, karate, frontennis, voleibol, futbol femení, futbol-sala, tenis de taula, pilota valenciana, piragüisme, pàdel, waterpolo, judo i orientació.

El 22 de juny finalitzarà el termini de sol·licitud d’Escoles Esportives per als centres escolars i l’1 de setembre es farà públic el llistat d’Escoles concedides a cadascun dels centres. A partir del 15 de setembre, s’obrirà el termini d’inscripció per als alumnes.

Més informació en www.fdmvalencia.es/deporte-escolar