Notícies

SM La Reina Doña Sofía corona als vencedors d’un Trofeu SM La Reina d’enorme nivell en el Nàutic

 • ,

La XVI edició del Trofeu SM La Reina – Campionat d’Europa de ORC – Regata Homenatge a l’Armada – XXVII Copa almirall Marcial Sánchez-Barcáiztegui, va culminar una brillant edició amb la presència de SM La Reina Doña Sofía en l’entrega de trofeus.

En l’última jornada de competició el vent de ponent s’ha alçat tard permetent únicament completar una prova per a totes les classes, que ha hagut de ser anul•lada per a la classe B degut a un role de vent. Així, amb la possibilitat de descartar-se una de les proves excepte la mànega costanera per a totes les classes, el romanés Natalia i l’italià Low Noise s’han proclamat campions d’Europa de ORC 2014 en aigües del Reial Club Nàutic de València, sent el madrileny Brujo el vencedor absolut del Trofeu SM La Reina.

SM La Reina Doña Sofía con los campeones.

SM La Reina Doña Sofía con los campeones.

Doña Sofía ha estat acompanyada pel president del Reial Club Nàutic de València, Julián Vico; l’almirall Cap de Personal de l’Armada Espanyola, José Antonio Ruesta, el Delegat de Vela de l’Armada, Jaime Rodríguez-Toubes; el president de la Reial Federació Espanyola de Vela, Jose Ángel Rodríguez Santos; el director del comité d’esdeveniments de ORC, Paolo Masarini; el director general d’Esports, Mateo Castellà i el director de la regata, Rafel Chirivella.

Brujo es porta el Trofeu SM La Reina

L’embarcació Brujo, de Federico Linares, del RCN Madrid que navegava en la classe ORC 3, s’ha fet amb el Trofeu SM La Reina, que s’atorga al vencedor absolut de totes les classes participants. No en va Brujo s’ha imposat en 4 de les cinc mànegues disputades, podent descartar-se l’únic resultat que podia allunyar-li del podi. Brujo s’ha proclamat també campió d’Espanya zona Llevant en ORC 3 i vencedor del Trofeu SM La Reina en esta classe.

El campeón Brujo, en acción.

El campeón Brujo, en acción.

Finalment, la flota de Open Division que es va incorporar a la regata en la jornada del dissabte, disputant una mànega cada dia, ha tingut com a vencedor en Classe a a Grespania de Luis Hernández del RCN Castelló, seguit de l’embarcació de l’Armada Espanyola Aifos, patronejada per Jaime Rodríguez Toubes, que a pesar del seu prometedor començament no ha aconseguit fer-se amb la victòria, havent de conformar-se amb la segona plaça del podi. La tercera posició ha sigut per a Por fin 3 de Millán Álvarez del RCN València.

La classe B ha tingut com a vencedor a Fermax de Héctor Vilanova del CN Xàbia, amb la segona posició per a Garvi de José María Villellas del CN Sant Carles de la Rápita i tercer lloc per a Sarantin II de Vicente San Juan del RCN València.

Imagen de la regata.

Imagen de la regata.

Info: Web Reial Club Nàutic de València.

Fotografíes: José Jordán