Notes de premsa

Setmana decisiva en Beteró rumb a Río 2016

 • , ,

Després de la primera setmana de competició i del descans del dilluns, arranca la setmana més decisiva en Beteró. La València Hockey World League Semifinal se ha significat com una competició més igualada d’allò que s’ha esperat, per l’alt nivell exhibit per algunes de les seleccions de rànquing mitjà i per la competència per les primeres posicions d’ambdós grups.

En este sentit, la derrota inicial d’Espanya davant de Gran Bretanya feia presagiar un camí costa amunt per a les de Adrian Lock, que no obstant això s’ha tornat en esperançador mercé als dos triomfs consecutius obtinguts davant de Xina i Canadà.

El martes, día decisivo para las #RedSticks

El martes, día decisivo para las #RedSticks

Tant és així que l’envit del dimarts a les 19 hores davant d’Argentina es convertix en clau no sols pel component emocional que suposa (segurament Las Leonas siguen la selecció més mediàtica del torneig) sinó també pel fet de poder aspirar a una segona plaça que evitaria un encreuament amb equips tan potents com Alemanya o Estats Units.

Ambdós esquadres arriben amb una sola derrota i la possibilitat d’encreuar-se amb Irlanda en els quarts de final del dijous, un conjunt que si bé és perillós no arriba al mateix nivell de joc de les teutones o les americanes.

Encara queden entrades a la venda tant en la pàgina web oficial com en les instal·lacions del Poliesportiu Verge del Carme-Beteró, en un partit que precedirà a l’últim dia de descans de la competició abans d’afrontar les eliminatòries que dictaminaran què tres seleccions obtenen de forma directe el seu bitllet per als Jocs Olímpics de Rio 2016.