Notícies

Sebastián Mora i Albert Torres preparen a València la seua participació en els Jocs Olímpics

 • , ,

Els esportistes, tres vegades campions d’Europa, són els únics ciclistes espanyols de pista que viatjaran a Tòquio

Els ciclistes Sebastián Mora i Albert Torres han presentat hui, 1 de juliol, en el Velòdrom Lluís Puig, el seu projecte de cara als Jocs Olímpics de Tòquio. En una trobada amb els mitjans de comunicació, els olímpics han estat acompanyats pel seu equip i la regidora d’Esports de l’Ajuntament de València, Pilar Bernabé.

Els esportistes, tres vegades campions d’Europa i dues vegades subcampions mundials, estan realitzant una estada a València, juntament amb el seu staff, per a preparar la seua actuació a Tòquio 2021. Els ciclistes van arribar a València el 28 de juny i fins al 9 de juliol continuaran entrenant en el velòdrom Lluís Puig.

 

En l’acte, Torres i Mora, que han creat la marca GoTorresGoMora per a donar visibilitat a la seua participació en els JJOO, han contat que la seua ambició “és l’or” i que estan “amb moltíssimes ganes de treballar”. Els ciclistes, a més, han detallat els seus entrenaments en el velòdrom Lluís Puig. “Hem triat entrenar a València perquè les condicions d’humitat i calor són similars a les que ens trobarem a Tòquio”, han explicat.

Per la seua banda, la regidora d’Esports i presidenta de la Fundació Esportiva Municipal, Pilar Bernabé, ha desitjat sort als esportistes i ha afegit: “València és la vostra casa, podeu vindre ací sempre que ho necessiteu. Per part nostra, continuarem treballant en espais com aquest velòdrom, que és un Centre d’Alt Rendiment”.

 

 

Únics espanyols de scratch amb bitllet a Tòquio

El vila-realenc Sebastián Mora i el menorquí Albert Torres són els dos únics ciclistes de pista espanyols que competiran en els pròxims Jocs Olímpics. Després de finalitzar els entrenaments a València, els esportistes viatjaran fins a Mallorca, on continuaran entrenant fins al dia 14 de juliol, moment en què viatjaran cap a Tòquio.

Albert Torres Barceló (26 d’abril de 1990. Ciutadella, Menorca). És subcampió del Món en la prova de Scratch en 2015 i campió del Món en Madison en 2014. També té cinc medalles en el Campionat Mundial de Ciclisme en Pista entre els anys 2013 i 2017 i quatre medalles en el Campionat Europeu, entre els anys 2013 i 2016, sent tres d’aquestes or europeu. A més, és Diploma Olímpic en els JJOO de Londres 2012.

Sebastián Mora Vedri (19 de febrer de 1988. Vila-real, Castelló). És campió del Món en Scratch en 2016. Té cinc pòdiums mundials més i ha sigut tres vegades campió europeu.